WIN Kerstborrel

Irmgard Bomers heeft het initiatief genomen voor een Kerstborrel in haar huis in Wateringen. Op 15 december zijn smaakmakers met hun partners welkom vanaf 16.30 uur. De open haard brandt en voor een hapje en drankje wordt gezorgd.

Je kunt zelf ook iets mee nemen, om uit te delen, te laten zien of horen. Voel je daarin vrij en niet verplicht! Meld het wel even bij de aanmelding, zodat de organisatie er rekening mee kan houden.

De kerstperiode is een mooi moment om terug te blikken en stil te staan bij de ontwikkeling die we allemaal doormaken. Wat mijmeringen die de afgelopen jaren rond de kerst zijn opgeschreven: over WIN-kukels, Kerstgedachten, een Kerstverhaal voor smaakmakers en Eikels (2017). Allemaal om in de sfeer te komen voor 15 december.

 

 

“Dare, care, share” is al jarenlang haar motto van Irmgard Bomers. ICT-ontwikkelingen en de impact daarvan op het werk van mensen vormt de basis voor haar gevarieerde loopbaan als leidinggevende in het toerisme, telecommunicatie en de culturele sector en de afgelopen zeven jaar vanuit haar eigen bedrijf WIN Recept. Het zorgt ervoor dat ze altijd in de voorhoede van nieuwe ontwikkelingen actief is. Vanuit haar eigen behoefte om meer betekenisvol te werken is WIN (werken in netwerken) ontstaan. Daarnaast zet ze haar kennis in via bestuursfuncties, doet ze vrijwilligerswerk, is ze actief als schrijver van Mijlpalenboekjes en o.a. co-auteur van Nieuwe Business Modellen, samen werken aan waardecreatie. WIN WIN WIN!

Kies je programma

Huize Beun

Locatie:
Huize Beun
Heulweg 7-d
2291 BW Wateringen

 

Volg ons!

@werkinnetwerken #zdha