WIN Werkt Festival

Elk jaar kun je ervaren dat werken nu én in de toekomst een feest is als je je werk organiseert op basis van de WIN-filosofie.

Vaste ingrediënten:

  • Actuele onderwerpen
  • Leuke mensen
  • Bijzondere locatie
  • Lekker eten

Op 21 juni 2024 14.00-18.00 uur, plus een facultatief ochtendprogramma en de mogelijkheid om af te sluiten met een diner.

WIN Werkt! Dat wil de stichting WIN Werkt laten zien in Amsterdam Zuidoost met als thema: sociale innovatie door natuurlijk werken.
Laat je verrassen door de verschillende invalshoeken, de mensen en de buurt. Klik hier voor het programma en meld je aan.

 

Op 21 maart 2019 zijn we na 5 jaar weer terug in Den Haag

De Binckhorst is het festivalterrein: een industriegebied waar de transitie (naar een gebied waar wonen werken en leren hand in hand gaan) heel zichtbaar is. Het thema is #WINWINWIN. Het festival is dit jaar helaas niet doorgegaan vanwege te weinig animo.

 

Het eerste lustrum van het festival op 21 maart 2018 vierden we bij Seats2Meet in Utrecht.

Het thema was: Meer flexibiliteit in je werk. Wie wil dat niet? Klik hier voor een sfeerimpressie gemaakt door Jaap (tekst), Astrid (foto’s) en Eva (filmpje).

 

Het festival vond op 21 maart 2017 plaats in De Steeg (Gelderland), in De Boecop.
De naam van het festival is gewijzigd in WIN Werk(t) Festival, om te benadrukken dat het om (de toekomst van) werk en werken gaat.
Het thema van dit jaar is: Proeftuin voor de toekomst van jouw werk.

Bekijk de videoregistratie die Eva de Vries maakte.

De 3e editie vond plaats bij Seedz in Rotterdam.
Thema: Ontdek ruimte voor vernieuwing in je werk
Jaap Luikenaar schreef een lekker verslag.

 

Het thema van de 2e editie was Natuurlijk Werken. Over het festival dat plaatsvond in Theater de Berenkuil in Utrecht maakte Eva de Vries een sfeerimpressie en Elco van Staveren een sfeerschets.

In 2014 was de 1e editie in Den Haag in Buurthuis van de Toekomst de YP.
Thema: Gewoon Doen!
Marjolein van Braam tekende een verslag.

Volg ons!

@werkinnetwerken #zdha