Een kleine geschiedenis

Werken in netwerken heeft zich vanaf 2011 organisch ontwikkeld. Wat dit betekent kun je afleiden uit onderstaande korte geschiedenis. Daarnaast heeft Irmgard Bomers, als initiatiefnemer, ook de hoogte- en dieptepunten vanuit haar perspectief beschreven..

 

7 september 2021

In de 8e WIN Werk(t)rede, die ook dit keer op Duurzame Dinsdag verschijnt, wordt sociale zekerheid voor alle werkenden ingevoerd.

 

5 september 2021

Het is tijd om te oogsten wat we in tien jaar WIN (werken in netwerken) met elkaar hebben gezaaid. Dat vieren we op een plek die helemaal past in het gedachtengoed van Fête de la Nature en WIN.

 

17 januari 2021

De pilot “Maak je eigen werk” is afgerond. Het initiatief van Elisabeth Werter, in co-creatie met verschillende smaakmakers uit Amsterdam, om het win-win-win gedachtegoed in praktijk te brengen is een succes en krijgt een vervolg..

9 december 2020

Smaakmakers bogen zich tijdens de WIN Werksessie De Blik Vooruit over in de context van werken in netwerken over de vraag “Waar heb jij behoefte aan?” Daar kwam geen eenduidig antwoord op, maar wel een breed gedragen gevoel: zingeving in je werk.

1 september 2020

Corona zorgt ervoor dat hybride werken doorbreekt. In de 7e WIN Werktrede daarom een pleidooi om van thuiswerken een recht te maken voor al die functies die ook zonder fysieke aanwezigheid kunnen worden uitgevoerd.

14 augustus 2020

De eerste WIN afstudeerscriptie is gerealiseerd door Sylvester Bardolina. Hij onderzocht het gebruik van netwerken door studenten en haalde zijn HBO-diploma daarmee.

18 mei 2020

Marleen Rezaie-Delbeek start een WIN Werkkring in Voorburg met een groep nieuwkomers die zij met haar Taalschool begeleid begeleid. Elke 6 weken is er een bijeenkomst.

april 2020

Met de 1e WIN Zoomsessie  gaat een oude wens in vervulling om meer digitale ondersteuning te bieden. Het blijkt een schot in de roos te zijn, met dank aan Corona.

Verder kijken?

Overzichtsjaren 2019-2017, 2016-2014 of 2013-2011

Volg ons!

@werkinnetwerken #zdha