21 maart 2019

Het 6e WIN Werk(t) Festival vindt plaats in de Haagse Binckhorst, een plek waar de transitie naar de nieuwe economie goed zichtbaar is. Een interactieve doe-dag voor iedereen die wil ervaren wat werken in netwerken is. Programma en aanmelden.

15 december 2018

WIN Kerstborrel voor smaakmakers met natuurlijk weer een eigen kerstverhaal. Dit keer van Jaap Luikenaar.

1 december 2018

In WIN-verband is een bijdrage geleverd aan Goed Werk, een initiatief van het Ministerie van Sociale Zaken (SZW) om burgers te betrekken bij de toekomst van werk. Als resultaat daarvan is de WIN definitie van werk opgenomen in het Dialoograpport Goed Werk van het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid.

1e dinsdag in september 2018

In de 5e WIN Werk(t) Rede wordt de definitie van werk geïntroduceerd en een pleidooi gehouden om meer gebruik te maken van het aanwezige talent.

juli 2018

De WIN WIN WIN formule is de uitkomst van met elkaar in de praktijk ontdekken hoe je werken in netwerken kunt toepassen in je eigen werk. Het WIN WIN WIN praatplaatje vormt de basis.

 

21 maart 2018

Het 1e lustrum van het WIN Werk(t) Festival was een feest der herkenning. Op de plek waar het 5 jaar daarvoor ook begon: bij Seats2Meet in Utrecht. Smaakmakers Jaap Luikenaar schreef in de aanloop blogs, Margot Beun ontwierp de poster en Eva de Vries een filmpje.

 

16 december 2017

De Challenge Natuurlijk Werken is in kerstsferen afgerond.

 

14 oktober 2016

Afscheid van de oude website, die sinds 21 maart 2014 in de lucht is. De nieuwe website is responsive (ook goed leesbaar op mobiele devices) en wederom gemaakt door Gertjan van der Griendt van Studio GM2.

 

7 juni 2016

WIN wint met deze pitch (i.s.m. partners Part-up, Seats2Meet en Stichting Mooi) de Challengeprijs Innovatief in Werk 2016.

Binnenkort kun je hier alle hoogte- en dieptepunten terugvinden in de korte geschiedenis van WIN.

 

Deel dit bericht!

@werkinnetwerken #zdha