WIN Werk(t)plaatje

Het WIN Werk(t)plaatje is een van de mijlpalen in de geschiedenis van de WIN Proeftuin voor de toekomst van werk.
In drie stappen ontdek je hoe de formule werkt. Door persoonlijke, maatschappelijke en economische belangen te verbinden rond een gemeenschappelijk doel wordt meervoudige waarde gecreëerd.

Dé oplossing bestaat niet, maar uitgaan van winwinwin situatie levert een resultaat op waar iedereen blij van wordt: meer vertrouwen, meer tijd en genoeg geld om die dingen te doen die je belangrijk vindt. Daarmee heb je de randvoorwaarden gecreëerd om niet alleen in je werk, maar ook privé en in maatschappelijk opzicht actief te blijven. Zolang je wilt. Nu én in de toekomst.

Persoonlijk belang (IK): creëer 20% ruimte voor ontwikkeling/vernieuwing in je werk
Door te focussen op zaken waar je goed in bent en gebruik te maken van ICT, ontstaat er veel ruimte. Reserveer daarvan 10% voor formeel leren en 10% voor informeel leren (zie Leuk om te doen). Je ontdekt spelenderwijs hoe de nieuwe economie werkt en hoe je daar je voordeel mee kunt doen door te werken volgens de WIN Principes van natuurlijk werken.

Maatschappelijk belang (WIJ): 20% van een (doel)groep is voldoende om een beweging tot stand te brengen.
Alleen ga je sneller, maar samen kom je verder. In de WIN Werk(t)kring vind je mensen die zich willen blijven ontwikkelen en bereid zijn hun kennis te delen. We noemen ze smaakmakers. Als je jouw 20% waarde laat zien, dan vind je de mensen die jou helpen je doel te realiseren.

Economisch belang: Vrijwel iedereen is voor samenwerken, maar in de praktijk is het lastig als je niet bewust bent van elkaars 20% (IK & WIJ). Je kunt erop vertrouwen dat 80% al bestaat. Als je die in beeld hebt dan maak je als groep het verschil en benut je optimaal de toegevoegde waarde die iedereen inbrengt. Elke bijdrage (tijd/kennis, geld, goederen) is evenveel waard. Een win-win-win samenwerking heeft een beginwaarde van 3 x 20 = 60% en een eindwaarde van 100%. Over de verdeling van de gecreëerde meerwaarde maak je met elkaar afspraken.

Zetje nodig?

We delen maximaal onze kennis, maar soms is dat onvoldoende om (werk)patronen te doorbreken. Een zetje helpt dan. Voor slechts EUR 60,50 per jaar ontwikkel je jezelf als professional in de nieuwe economie met WIN WIN WIN Zelfontwikkeling. Op jouw eigen tempo en wijze. Het vergroot de slagingskans van minder dan 5% naar meer dan 20%.

Volg ons!

@werkinnetwerken #zdha