Wat een geluk, een lifehack voor je werk

Auteur: Irmgard Bomers, 1e druk november 2019, gebonden, 48 pagina’s f.c. ISBN 9789082102239

Maak je leven als werkende een stuk simpeler. Met deze lifehack ga je inzien hoe leuk en makkelijk het serieuze spel van werken kan zijn als je uitgaat van een winwinwin situatie. Het geeft een resultaat waar iedereen blij van wordt.

Keer op keer ontdek je in dit boek nieuwe invalshoeken. Of je het nu snel doorbladert aan de start van je loopbaan. Of het een tijdje later eens doorneemt als je vastzit. Of gewoon toe bent aan iets anders. Pak het wanneer je er zin in hebt en lees het op jouw manier. Het gaat erom dat het voor jou werkt. Als je deze lifehack toepast, dan ben je altijd klaar voor de volgende stap, zelfs voordat deze zich aandient.

Prijs € 14,95  (incl. BTW en excl.€ 4,25 verzendkosten)

Het boek ontvang je gratis als je wilt investeren in je eigen ontwikkeling.

Natuurlijk Werken

Auteur: Irmgard Bomers, 1e druk maart 2015, gebonden, 48 pagina’s f.c. ISBN 9789082102215

Er zijn mensen die in deze tijd geen last lijken te hebben van de vele veranderingen. Wat is hun geheim? Wat doen zij anders? Het antwoord op deze vraag vind je in Natuurlijk Werken, de tien WIN Principes in praktijk. Actuele ontwikkelingen worden aangevuld met verhalen van smaakmakers die -bewust of onbewust- de principes van werken in netwerken in praktijk brengen. Gewone mensen die laten zien dat je idealisme en zakelijkheid in je werk kunt combineren.

Prijs € 20,57 (incl. BTW en verzendkosten)

De e-versie van dit boek ontvang je gratis als je wilt investeren in je eigen ontwikkeling.

Een nieuwe weg naar inkomsten en werkplezier

Auteur: Irmgard Bomers, 1e druk maart 2013, gebonden, 48 pagina’s f.c. ISBN 9789082102208

Een persoonlijk verhaal over de zoektocht naar uitdaging in je werk. Een zoektocht die heeft geleid tot WIN (werken in netwerken).

De praktijkervaring met werken in netwerken is vertaald naar 10 principes. De principes leiden in samenhang met elkaar tot een verandering in werkstijl die past in deze tijd en toepasbaar is in elke werksituatie. Met werk én werkplezier tot resultaat.

Prijs € 20,- (incl. BTW en verzendkosten) – uitverkocht

De e-versie van dit boek ontvang je gratis als je wilt investeren in je eigen ontwikkeling

Volg ons!

@werkinnetwerken #zdha