Een nieuwe weg naar inkomsten en werkplezier

Auteur: Irmgard Bomers, 1e druk maart 2013, gebonden, 48 pagina’s f.c. ISBN 9789082102208

Een persoonlijk verhaal over de zoektocht naar uitdaging in je werk. Een zoektocht die heeft geleid tot WIN (werken in netwerken).

De praktijkervaring met werken in netwerken is vertaald naar 10 principes. De principes leiden in samenhang met elkaar tot een verandering in werkstijl die past in deze tijd en toepasbaar is in elke werksituatie. Met werk én werkplezier tot resultaat.

Prijs € 20,- (incl. BTW en verzendkosten) – uitverkocht

Het e-boek ontvang je gratis als deelnemer aan het WIN WIN WIN  programma.

Natuurlijk Werken

Auteur: Irmgard Bomers, 1e druk maart 2015, gebonden, 48 pagina’s f.c. ISBN 9789082102215

Er zijn mensen die in deze tijd geen last lijken te hebben van de vele veranderingen. Wat is hun geheim? Wat doen zij anders? Het antwoord op deze vraag vind je in Natuurlijk Werken, de tien WIN Principes in praktijk. Actuele ontwikkelingen worden aangevuld met verhalen van smaakmakers die -bewust of onbewust- de principes van werken in netwerken in praktijk brengen. Gewone mensen die laten zien dat je idealisme en zakelijkheid in je werk kunt combineren.

Prijs € 20,- (incl. BTW en verzendkosten) – kopen

Het e-boek Natuurlijk Werken ontvang je gratis als je aansluit bij de community van WIN.

De WIN WIN WIN lifehack voor je werk

Auteur: Irmgard Bomers, verschijnt 3e kwartaal 2019

Hoop, nieuwsgierigheid, angst en onzekerheid wisselen elkaar af als het gaat om ons werk. Met die onzekerheid worstelen we massaal. Dé oplossing bestaat niet, maar met behulp van de WIN WIN WIN lifehack kom je een heel eind. Met als resultaat meer vertrouwen, meer tijd en genoeg geld om die dingen te doen die je belangrijk vindt. Nu én in de toekomst.

Prijs € 14,95  (incl. BTW en excl.€ 4 verzendkosten)

Het boek ontvang je gratis als smaakmaker van WIN WIN WIN Natuurlijk Werken.

Deel dit bericht!

@werkinnetwerken #zdha