WIN Werksessie

Klein is het nieuwe groot

In een online WIN Werksessie doe je met 3-9 deelnemers ervaring op hoe werken in netwerken werkt.

Iedereen met een open mindset is welkom. We gaan met elkaar aan de slag met een actueel werkgerelateerd onderwerp van een van de deelnemers. Het doel is om iedereen nieuwe energie te geven.

Op 19 november van 19.30–21.30 uur gaat het over de waarde van circulair geld voor stimulering van de lokale economie. Doede Simonides vertelt hoe ze in Amsterdam ZO, met behulp van het WIN plaatje, de interesse hebben gewekt van burgers, ondernemers en gemeente om mee te doen.

Met elkaar kom je verder

Deze bijeenkomst wordt gefaciliteerd door smaakmaker Elisabeth Werter van WIN, een community of practice voor de toekomst van werk. Met elkaar ontwikkelen we onszelf als professional in de nieuwe economie. We zeggen niemand hoe het anders moet, maar laten liever zien hoe het anders kan vanuit een winwinwin perspectief dat is beschreven in het boek “Wat een geluk, een lifehack voor je werk’. De lifehack is het resultaat van zeven jaar pionieren in de proeftuin.

En dat is niet duur

Deelname aan de WIN Werksessie is gratis voor smaakmakers. Losse deelname kost EUR 7,50 per keer. Na aanmelding ontvang je een link waarmee je kunt deelnemen via Zoom op je pc of mobiel.

Elisabeth Werter is fellow bij de Weconomics foundation en internationaal zaken adviseur, mentor en coach. Als EU ambassadeur voor vrouwelijk ondernemerschap stimuleert ze leiderschap. Ze heeft lang in Griekenland gewoond en gewerkt als ondernemer en consultant. Sinds een paar jaar is ze terug in Nederland en werkt ze vanuit Amsterdam als businessinnovation coach en adviseur in het sociaal domein.

 

Volg ons!

@werkinnetwerken #zdha