Van gemeenteambtenaar naar een eigen taalschool

4 augustus 2016

Het nieuwe schooljaar start in 2016 spannend voor smaakmaker Marleen Rezaie-Delbeek.Taaltijd, haar eigen taalschool, gaat ervoor zorgen dat nieuwe gezinnen in Den Haag snel zijn ingeburgerd. Een enorm uitdagende klus. Drie jaar geleden was Marleen nog inburgeringsambtenaar bij de gemeente Westland. Haar functie werd opgeheven en ze koos voor een eigen bedrijf Sleutels tot succes. Daarmee had ze ook de sleutel in handen van haar eigen succes. “Als je mij drie jaar geleden dit had voorspeld, dan had ik je volstrekt ongeloofwaardig gevonden”. 

Geen seconde spijt

Het verhaal van Marleen is een mooi praktijkvoorbeeld van de ontwikkeling die de deelnemers aan het WIN Zelforganisatie doormaken. Een verhaal over sprongen in het diepe, doorzetten en blijven leren. Ze heeft er geen seconde spijt van, zegt ze in het interview voor Girl Power. Marleen maakt sinds 2013 deel uit van de WIN Werkkring van smaakmakers, mensen die idealisme en zakelijkheid willen verbinden. De toekomst van werken!

Ruim 7 jaar later

Marleen is inmiddels niet alleen directeur van Taaltijd, maar ook van Foxtaal en sinds kort de stichting ParticiMeer. Vanuit de lokatie van Foxtaal in Voorburg facilteert ze een nieuwe WIN Werkkring voor nieuwkomers en andere smaakmakers. In april 2021 is de eerste bijeenkomst.

Volg ons!

@werkinnetwerken #zdha