Studenten en netwerkevenementen

1 februari 2020

Sylvester Barbolina zoekt respondenten voor zijn onderzoek naar het gebruik van netwerkevenementen door studenten. Het onderzoek is zijn afstudeeropdracht voor de studie Media en Entertainmentmanagement aan de Hogeschool Inhollland.

“Netwerken is vaak een beladen term waar maar weinig mensen zin in hebben. Dat verandert als je beseft dat je al een enorm netwerk hebt dat graag bereid is jou te helpen.” Met die zinnen uit het boek de lifehack voor je werk‘ in zijn achterhoofd ging Sylvester mee naar het SOZA Netwerkevenement om aandacht te vragen voor zijn onderzoek.

Sylvester: “Ik had van tevoren bedacht dat ik blij zou zijn als ik met één ingevulde enquête thuis zou komen. Dat zijn er veel meer geworden en er waren ook mensen die de link naar het onderzoek wilden doorsturen. Wat het extra leuk maakte is dat ik door te pitchen werd opgemerkt door iemand in het publiek die ook Sylvester heette. Hij was van ‘Cycle in the City’ en vroeg wat ik na mijn studie wilde gaan doen. Ik vertelde dat ik het liefst ontwerpen wilde maken voor posters en flyers. Misschien mag ik wel wat voor hem gaan maken. Dat zou echt tof zijn.”

Ken je studenten in je netwerk of ben je er zelf eentje, vul dan snel de enquête in of stuur de link door. Je kunt er een cadeaubon mee winnen. De deadline is 7 februari!

Volg ons!

@werkinnetwerken #zdha