Van schoolbank naar vacaturebank

21 februari 12.30-17.00u in Utrecht

De Nationale Jeugd Raad is de springplank van de nieuwe generatie. De raad erkent dat het momenteel lastig is voor jongeren om de overgang van school of studie naar het werkveld te maken. Op vrijdag 21 februari van 12:30/13:00 tot 17:00 organiseren zij daarom een evenement om in dialoog te treden over deze thematiek.

Jongeren, beleidsmakers, politici en experts op het gebied van de toekomst van werk zijn aanwezig. WIN is ook van de partij.
Binnenkort een verslag wat de bijeenkomst heeft opgeleverd.

WIN gaat over werken in de context van de nieuwe economie. In de nieuwe economie gaan welvaart en welzijn hand in hand. De nieuwe economie is in ontwikkeling en omvat een breed scala aan onderwerpen en thema’s die van invloed zijn op je werk. Door daar kennis van te nemen bouw je een voorsprong op. Je komt tot nieuwe inzichten en ideeën en je breidt je netwerk uit met waardevolle contacten. 

In de nieuwe economie werk je samen. Daarom plaatsen we belangeloos activiteiten, bijeenkomsten en conferenties op de agenda die relevant zijn in dit verband. Je leert dan op een natuurlijke manier de nieuwe economie ontdekken. Dit event is hier een voorbeeld van.

Volg ons!

@werkinnetwerken #zdha