SOZA Netwerkevenement

Op 22 april organiseren Ariane, Jan Willem en Mireille een netwerkevenement in SoZa, het voormalig pand van het Ministerie van SoZaWe, aan de Anna van Hannoverstraat 4 te Den Haag.

Tijdens dit netwerkevent zullen zo’n 15-20 ondernemers/standhouders zich op een actieve manier presenteren, door daadwerkelijk te laten zien of demonstreren wat hun diensten of producten zijn. WIN is er daar één van om de win-win-win aanpak onder de aandacht te brengen. Deelnemers aan de succesvolle WIN/ONA training (sep/nov 2021) die door Foxtaal is ontwikkeld laten hun talent laten zien.

Het evenement is bedoeld om nieuwe mensen te ontmoeten, kruisbestuivingen te laten ontstaan, elkaar te inspireren en – wie weet – zaken met elkaar te doen. Deelname is gratis en aanmelden niet nodig.

Alles nog even op een rijtje:

Datum: vrijdag 22 april
Tijd: 17.00 – 19.30 uur
Locatie: SoZa, het voormalig pand van het Ministerie van SoZaWe, aan de Anna van Hannoverstraat 4 te Den Haag

Parkeren:

  • onder het pand (parkeergarage: (alleen via de app ‘ParkBee’),
  • aan de straat (betaald, € 1,85 per uur, max 2 uur, vanaf 18:00 uur gratis)
  • de P&R achter Station Laan van NOI (€ 2,51 per uur)

OV:

  • bus 23
  • tram 2, 3 en 6
  • Metro E (RET)
  • trein: Station Laan van NOI

WIN gaat over werken in de context van de nieuwe economie. In de nieuwe economie gaan welvaart en welzijn hand in hand. De nieuwe economie is in ontwikkeling en omvat een breed scala aan onderwerpen en thema’s die van invloed zijn op je werk. Door daar kennis van te nemen bouw je een voorsprong op. Je komt tot nieuwe inzichten en ideeën en je breidt je netwerk uit met waardevolle contacten. 

In de nieuwe economie werk je samen. Daarom plaatsen we belangeloos activiteiten, bijeenkomsten en conferenties op de agenda die relevant zijn in dit verband. Je leert dan op een natuurlijke manier de nieuwe economie ontdekken. Dit event is hier een voorbeeld van.

Volg ons!

@werkinnetwerken #zdha