Schrijfcafé

Van 7 tm 15 maart is de Boekenweek. Het thema dit keer is rebellen en dwarsdenkers. Een thema waar we ons als smaakmakers wel in kunnen herkennen. In het kader van de Boekenweek is het leuk om je schrijftalent te ontdekken. Dat kan in het Schrijfcafé dat Sylvia Roes organiseert.op woensdag en vrijdag.

Schrijfcafé

Woensdag 4 maart in de bibliotheek van Rijswijk van 19.30 tot 21.30 uur en vrijdag 6 maart in de bibliotheek van Voorburg van 10.30 tot 12.30 uur. Opgeven kan via de Bibliotheek aan de Vliet: https://www.bibliotheekaandevliet.nl/ Je vindt de linkjes in de agenda.

Over smaakmaker Sylivia Roes

Zolang ik me kan herinneren, ben ik betoverd door verhalen. Mijn ouders vertelden ze en lazen ze voor en zodra ik zelf kon lezen, greep ik elke gelegenheid aan om in een boek te duiken. Later ging ik ook zelf schrijven en het is me zelfs gelukt om er mijn beroep van te maken. Op de eerste dag van mijn eerste baan in de journalistiek wist ik het: schrijven is het leukste beroep ter wereld en ik wil dat de rest van mijn leven blijven doen. Na de journalistiek koos ik voor een bestaan als zelfstandig tekstschrijfster. Op een gegeven moment kwam het fictie schrijven weer in mijn leven en ik vond dat zo leuk dat ik dat aan anderen wilde overdragen. Ik volgde bij Dactylus de opleiding voor schrijfdocent en nu geef ik les in creatief schrijven.

Op sylviaroescommunicatie.nl vind je meer informatie over mijn andere werk.

Stand bibliotheek aan de Vlliet

Locatie:

Stand van de bibliotheek aan de Vliet

 

Volg ons!

@werkinnetwerken #zdha