Mini workshop creatief schrijven

Tijdens het Cultureel Zomerfestival 2018 op zaterdag 25 augustus in Voorburg geeft smaakmaker Sylvia Roes gratis miniworkshops creatief schrijven. Ze is dan te vinden bij de stand van de Bibliotheek aan de Vliet.
Van 11-17 uur zijn er tal van activiteiten.

 

Zolang ik me kan herinneren, ben ik betoverd door verhalen. Mijn ouders vertelden ze en lazen ze voor en zodra ik zelf kon lezen, greep ik elke gelegenheid aan om in een boek te duiken. Later ging ik ook zelf schrijven en het is me zelfs gelukt om er mijn beroep van te maken. Op de eerste dag van mijn eerste baan in de journalistiek wist ik het: schrijven is het leukste beroep ter wereld en ik wil dat de rest van mijn leven blijven doen. Na de journalistiek koos ik voor een bestaan als zelfstandig tekstschrijfster. Op een gegeven moment kwam het fictie schrijven weer in mijn leven en ik vond dat zo leuk dat ik dat aan anderen wilde overdragen. Ik volgde bij Dactylus de opleiding voor schrijfdocent en nu geef ik les in creatief schrijven.

Op sylviaroescommunicatie.nl vind je meer informatie over mijn andere werk.

Stand bibliotheek aan de Vlliet

Locatie:

Stand van de bibliotheek aan de Vliet

 

Volg ons!

@werkinnetwerken #zdha