Opening Brainbloc Lab

Op 12 april opent Rob van Gijzel (oud burgemeester van Eindhoven en voorzitter van de Dutch Blockchain Coalition) het BrainBloc Data & Experience Lab, een omgeving voor datagedreven organiseren. Je bent hiervoor als WIN-er van harte uitgenodigd in de hub Twinning van Twice.

Het programma geeft je een beeld van wat je in het lab mag verwachten en de dag wordt afgesloten met een gezellige borrel om even bij te praten.

Programma

15:00 15:15 Inloop met koffie

15:15 15:25 Welkomstwoord Marc Kuipers (TWICE)

15:25 15:45 Paul Bessems (Weconomics)

15:45 16:15 Rob van Gijzel (Chairman Dutch Blockchain Coalition)

16:15 16:25 Uitleg Data Market Expedition – Marc Kuipers

16:30 19:00 Data Market Expedition & Workshops & Drinks,
mmv Bistroo, Fair Squares, Tradetomato, Unlocqued, Chainforce  en de DutchDataBusters (AI, ML en Digital solution haalbaarheid onderzoeken door TUE studenten).

19:00 Einde

Locatie:

Bedrijvencentrum Catalyst
De Lismortel 31
5612 AR Eindhoven

 

Paul Bessems is founder van de Weconomics Foundation, consultant en schrijver van diverse boeken over de community economie en een fundamentele andere manier van organiseren.

De Weconomics Foundation is een stichting die zich onder meer sterk maakt voor de ontwikkeling van een data infrastructuur om slimmer met elkaar te kunnen samenwerken. Een infrastructuur die past in het win-win-win gedachtegoed. Samen met WIN Werkt (gedrag) en de Werkvereniging (beleid) vormt Weconomics (techniek) de drie eenheid die nodig is voor structurele verandering van de vastgelopen arbeidsmarkt.

Kies je programma

Volg ons!

@werkinnetwerken #zdha