Docu The lucky ones

Filmvertoning en voorgesprek

Docu: The Lucky Ones

Ondernemen met een missie, wat doet dat met je? Voorgesprek met o.a. Merijn Everaarts (Dopper) en Bert van Son (MUD Jeans).
Ondernemen en tegelijkertijd de wereld verbeteren; een betere baan bestaat niet toch? Misschien denk je daar na deze documentaire toch anders over. Acht sociaal ondernemers over de hele wereld delen in ‘The Lucky Ones’ hun eerlijke verhaal. Wat doet zo’n onderneming met je privéleven? Wat als geld verdienen en jouw missie elkaar in de weg zitten? En hoe ga je door na mislukkingen? Kom naar deze vertoning van de docu, met een bijzonder voorgesprek met Merijn Everaarts (Dopper), Mirjam de Bruijn (Twenty), Bert van Son (MUD Jeans) en Maaike Groen (Miss Green).

Pakhuis de Zwijger

Locatie:

Pakhuis de Zwijger
Piet Heinkade 179
Amsterdam

 

 

WIN gaat over werken in de context van de nieuwe economie. De nieuwe economie is in ontwikkeling en omvat een breed scala aan onderwerpen en thema’s die van invloed zijn op je werk. Door daar kennis van te nemen bouw je een voorsprong op. Je komt tot nieuwe inzichten en ideeën en je breidt je netwerk uit met waardevolle contacten. 

In de nieuwe economie werk je samen. Daarom plaatsen we belangeloos activiteiten, bijeenkomsten en conferenties op de agenda die relevant zijn in dit verband. Je leert dan op een natuurlijke manier de nieuwe economie ontdekken. Dit event is hier een voorbeeld van.

Deel dit bericht!

@werkinnetwerken #zdha