ProtoSpace Open Inloop

Elke dinsdag (13.30 – 16.30) en donderdag (9.30 – 16.30) is er bij ProtoSpace een open inloop. Dit betekent dat hun deuren wagenwijd openstaan voor creatievelingen, makers, start-ups en uitvinders. Maak bijna gratis (!) gebruik van hun lasersnijders, 3D printers, vinylsnijders of onze CNC-frees (die laatste alleen wanneer je hiervoor de workshop hebt gevolgd) en ‘make your vision come to life’.

Wat is ProtoSpace?
Stichting ProtoSpace versnelt innovatie door technische toepassingen laagdrempelig en tastbaar te maken. Het gereedschap is creativiteit en de kennis die ze opdoen uit eigen onderzoek rond 3D-printtechnieken en digital fabrication.

Daarnaast is de open source community voor oa firmware en elektronica een belangrijke inspiratie waar ze actief aan meebouwen. Als laatste gebruiken ze digitaal aangestuurde machines zoals 3D printers, CNC frees en lasersnijders. Met dit gereedschap:

– Maken ze prototypes, samen met start-ups, MKB en onderzoeksinstituten;
– Maken ze in opdracht 3D ontwerp/productie en geven ze demo’s op events;
– Geven ze andere makers de ruimte en de inspiratie om zelf te maken.

Je bent tijdens onze open inloop altijd welkom om aan je projecten te werken, maar mocht je er zelf niet uitkomen bieden ze ook workshops en co-design sessies aan. Meer informatie hierover vind je op de website: www.protospace.nl

Protospace

Locatie:
Protospace
Padualaan 99
Utrecht

 

 

WIN gaat over werken in de context van de nieuwe economie. In de nieuwe economie gaan welvaart en welzijn hand in hand. De nieuwe economie is in ontwikkeling en omvat een breed scala aan onderwerpen en thema’s die van invloed zijn op je werk. Door daar kennis van te nemen bouw je een voorsprong op. Je komt tot nieuwe inzichten en ideeën en je breidt je netwerk uit met waardevolle contacten. 

In de nieuwe economie werk je samen. Daarom plaatsen we belangeloos activiteiten, bijeenkomsten en conferenties op de agenda die relevant zijn in dit verband. Je leert dan op een natuurlijke manier de nieuwe economie ontdekken. Dit event is hier een voorbeeld van.

Volg ons!

@werkinnetwerken #zdha