Internationale dag

Talentenshow

Foxtaal biedt als afronding van de geactualiseerde ONA training (Oriëntatie Nieuwe Arbeidsmarktkansen) nieuwkomers de mogelijkheid om hun talent te laten zien in een programma dat door henzelf is georganiseerd. Het heeft dit keer geresulteerd in een internationale dag. Kom dat zien!

 

Oriëntatie nieuwe arbeidsmarktkansen

De nieuwe invulling van de bestaande ONA training (Oriëntatie Nederlandse Arbeidsmarkt) is gebaseerd op het win-win-win gedachtegoed en de training Maak je eigen werk, een initiatief uit de WIN Werkkring Amsterdam. Deelnemers worden gestimuleerd om met hun eigen talent aan de slag te gaan en leren netwerkend te werken. Door deze aanpak wordt ook de taalvaardigheid verbeterd.

Om te borgen dat het geleerde in praktijk wordt gebracht, is er elke woensdagochtend een WINspiratie bijeenkomst bij Foxtaal voor iedereen die behoefte heeft aan nieuwe energie in het werk.

 

Locatie:

Foxtaal
Fransstraat 16,
2274 AX Voorburg

 

Marleen Rezaie-Delbeek heeft als directeur van Foxtaal het initiatief genomen om een WIN Werkkring te starten in Voorburg. Elke woensdagochtend is er een WINspiratie sessie op de locatie aan de Fransstraat. Op deze manier wil ze haar klanten, veelal nieuwkomers in Nederland, stimuleren om op een natuurlijke manier een netwerk op te bouwen. Haar verwachting is dat dit de inburgering en de weg naar betaald werk vergemakkelijkt.

 

Volg ons!

@werkinnetwerken #zdha