WINspiratie sessie

WINspiratie sessie elke woensdag 9.30-11.30 uur.

Behoefte aan nieuwe energie in je werk? Kom dan eens langs.

This is so good. No words can describe my feelings towards the whole experience with WIN. My experience with Foxtaal from the beginning to the end was distinctive. I can say a turning point in my journey.” Razan

Marleen Rezaie-Delbeek, directeur van Foxtaal, stimuleert haar klanten, o.a. nieuwkomers in Nederland, om op een natuurlijke manier een netwerk op te bouwen. In de WINspiratie sessies helpen we elkaar en vinden we oplossingen voor vragen/dilemma’s van de deelnemers. Het doel is om iedereen met nieuwe energie naar huis te laten gaan.

Deelname aan de WINspiratiesessies is gratis voor cursisten en alumni van Foxtaal en Maak je eigen werk, plus deelnemers aan WIN Support (EUR 60,50 per jaar). Losse deelname kost EUR 7,50 per keer.

De sessies in Voorburg worden begeleid door Irmgard Bomers.

 

Locatie:

Foxtaal
Fransstraat 16,
2274 AX Voorburg

 

Irmgard Bomers is schrijver, initiatiefnemer van WIN (werken in netwerken), bestuurslid van I’M BINCK.en o.a. co-auteur van Nieuwe Business Modellen, samen werken aan waardecreatie en de WIN-trilogie over de toekomst van werk.  De verbinding tussen verleden, heden en toekomst speelt een rode draad in al haar werk.

 

Volg ons!

@werkinnetwerken #zdha