WINspiratie sessie

WINspiratie sessie elke woensdag 9.30-11.30 uur.

Marleen Rezaie-Delbeek heeft als directeur van Foxtaal het initiatief genomen om een WIN Werkkring te starten in Voorburg. Elke woensdagochtend is er een WINspiratie sessie op de locatie van Foxtaal aan de Fransstraat. Op deze manier wil ze haar klanten, o.a. nieuwkomers in Nederland, stimuleren om op een natuurlijke manier een netwerk op te bouwen.

De WINspiratiesessies zijn geschikt voor iedereen die geïnteresseerd is in werken in netwerken. In deze groepsbijeenkomsten inspireren we elkaar door voorbeelden uit het dagelijks leven te vertellen en oplossingen te vinden voor vragen/dilemma’s van de deelnemers. Het doel is om iedereen met nieuwe energie naar huis te laten gaan.

Deelname aan de WINspiratiesessies is gratis voor cursisten en alumni van Foxtaal en Maak je eigen werk, plus deelnemers aan WIN Zelfontwikkeling (EUR 60,50 per jaar). Losse deelname kost EUR 7,50 per keer.

De sessies in Voorburg worden begeleid door Irmgard Bomers.

 

Locatie:

Foxtaal
Fransstraat 16,
2274 AX Voorburg

 

Irmgard Bomers is schrijver, initiatiefnemer van WIN (werken in netwerken), bestuurslid van I’M BINCK.en o.a. co-auteur van Nieuwe Business Modellen, samen werken aan waardecreatie en de WIN-trilogie over de toekomst van werk.  De verbinding tussen verleden, heden en toekomst speelt een rode draad in al haar werk.

 

Volg ons!

@werkinnetwerken #zdha