Donut Day D

Inspiratie-event op 15.09.18 over milieu, monetaire hervorming en basisinkomen. De Donut economie is goed voor mens, maatschappij, aarde, milieu en dier. Kate Raworth maakt wereldwijd furore met haar pleidooi voor de duurzame, gezonde en sociaal rechtvaardige Donut-economie.

Op de eerste landelijke Donut D-Day (DDD), op zaterdag 15 september (10-18 uur) gaan verschillende maatschappelijke organisaties elkaar inspireren, krachten bundelen om samen concreet aan de slag aan de slag gaan. De Donut economie doen we gewoon met elkaar. Te veel maatschappelijke organisaties en bewegingen zijn actief binnen de eigen leefwereld. Verbindingen zijn hard nodig. Vanuit drie verschillende bewegingen gaan we op DDD die verbindingen leggen: de milieubeweging, de monetaire hervormers en de voorstanders van het basisinkomen. Waardevolle pitches verrijken de dag. De Donut-D-Day zet aan om de donut economie te gaan realiseren, van lokaal tot globaal.
Met bijdragen van Kate Raworth, Harro Boven (basisinkomen), Anne Knol ( Milieudefensie), Klaas van Egmond (Monetaire hervorming) en afsluiting door Herman Wijffels. Sarah Sylbing leidt de deelnemers deskundig door de dag.
De entree bedraagt € 25 inclusief koffie, thee, donut en lunch. Het wordt een gedenkwaardige dag in de Keizersgrachtkerk, K566, in hartje Amsterdam.
Meer info donutdday. nl of bel Alexander de Roo ( 06-26436488)

DDD wordt georganiseerd door (v.l.n.r.)
Katy Olivia van Tergouw (missionlifeforce.org)

Marielle Cornielje (deburgerbeweging.nl)
Alexander de Roo: tel 06 26 43 64 88 (basisinkomen.nl)
Conny Bergé: tel 06 46 46 46 87 (onsgeld.nu)
Johan Luijendijk (basisinkomen2018.nl)
Vragen of ideeën? Bel dan Alexander of Conny of stuur een mail naar info@donutdday.nl.

WIN gaat over werken in de context van de nieuwe economie. De nieuwe economie is in ontwikkeling en omvat een breed scala aan onderwerpen en thema’s die van invloed zijn op je werk. Door daar kennis van te nemen bouw je een voorsprong op. Je komt tot nieuwe inzichten en ideeën en je breidt je netwerk uit met waardevolle contacten. 

In de nieuwe economie werk je samen. Daarom plaatsen we belangeloos activiteiten, bijeenkomsten en conferenties op de agenda die relevant zijn in dit verband. Je leert dan op een natuurlijke manier de nieuwe economie ontdekken. Dit event is hier een voorbeeld van.

Keizersgrachtkerk

Locatie:
Keizersgrachtkerk, K566
Amsterdam

Deel dit bericht!

@werkinnetwerken #zdha