Boekpresentatie Een villa vol verhalen

Smaakmakers zijn welkom bij de boekpresentatie van Een villa vol verhalen op 21 september in Groenlo in proeflokaal Brouwersnös. Een nieuw Mijlpalenboek van Irmgard Bomers, initiatiefnemer van WIN, en een praktijkvoorbeeld van werken in de nieuwe economie.

Villa Adriana in Groenlo is een huis met een verhaal. Mini Oostendorp heeft van 1950 tot 1957 in de huishouding gewerkt bij de familie De Groen en bewaart er mooie herinneringen aan. Er zijn veel meer herinneringen van mensen die in de villa hebben gewoond of gewerkt in de periode van 1909 tot heden. Al deze verhalen geven een prachtig tijdsbeeld door de jaren heen. Irmgard Bomers, dochter van Mini en nicht van Jos Oostendorp, heeft ze opgeschreven.

Mooie, unieke verhalen, dat is waar Brouwersnös op zoek naar is. Niet alleen Grolse, maar ook Achterhoekse verhalen uit het verleden, het heden en zeker ook de toekomst. Verhalen die symbool staan voor onze manier van doen en laten. Verhalen over tradities, culthelden, gebruiken, gewoonten en ga zo maar door. Ze vormen de inspiratie om passende en eigenwijze bieren te brouwen, die worden opgedragen aan deze verhalen. Een beetje “Grolse Wind” mag want “sprekken” is Achterhoekers niet vreemd.

Het boek Een villa vol verhalen, geschreven aan de vooravond van de nieuwe toekomst voor Villa Adriana, sluit hier naadloos op aan.

Een villa vol verhalen kost in de voorverkoop EUR 9,95 en is in Groenlo te bestellen bij Bruna, Boekhandel Wiegerink en Brouwersnös. Na 21 september is het boek daar te koop voor EUR 14,95 en ook online te bestellen via BestelMijnBoek en binnenkort ook bol.com. Leden van de Oudheidkundige Vereniging Groenlo ontvangen het boek gratis.

Programma
15.30 uur Inloop
16.00 uur Boekpresentatie en rondleiding brouwerij
18.00 uur Einde
Meld je komst svp wel even aan in verband met een beperkt aantal plaatsen.

 

 

Irmgard Bomers (1958) werkte 35 jaar als manager in de profit en non-profitsector. In 2011 besloot ze vrijwillig haar dienstverband te beëindigen en is ze gestart met WIN. Met WIN (werken in netwerken) heeft ze een proeftuin gecreëerd voor werken in de nieuwe economie en in 2016 de NSvP Challengeprijs Innovatief in Werk gewonnen. Ze is schrijver van Mijlpalenboekjes en co-auteur van Nieuwe Business Modellen – samenwerken aan waardecreatie en het Kantelingsalfabet.

Brouwersnös

Locatie:

Brouwersnös
Eibergseweg 1,
7141 CD Groenlo

 

Deel dit bericht!

@werkinnetwerken #zdha