De G10 van de Economie, Filosofie en Kunst

24 en 25 september in Amsterdam (fysiek en online)

Op de G10 gaat het er om ongebruikelijke verbanden te zien die de wereld weer spannend en poëtisch maken. Twee dagen lang transformeert de Zuiderkerk in Amsterdam in een fantastisch festival waar je zeer bijzondere mensen ontmoet. Een mix van politiek, muziek, architectuur, natuurkunde, literatuur en cabaret.

De Jonge schrijfster Lale Gul leest voor uit haar boek “Ik wil leven”. Er is een verbinding  met Noam Chomsky en de cabaretier Tim Fransen presenteert zijn nieuwe show IK EN DE ANDER. De vermaarde denker en filosoof SLAVOJ ZIZEK werpt een ander licht op de sociale werkelijkheid.

Kun je niet naar Amsterdam komen dan kun je een livestream boeken in blokken van een uur of een passepartout voor één of twee dagen.

Bekijk het programma

WIN gaat over werken in de context van de nieuwe economie. De nieuwe economie is in ontwikkeling en omvat een breed scala aan onderwerpen en thema’s die van invloed zijn op je werk. Door daar kennis van te nemen bouw je een voorsprong op. Je komt tot nieuwe inzichten en ideeën en je breidt je netwerk uit met waardevolle contacten. 

In de nieuwe economie werk je samen. Daarom plaatsen we belangeloos activiteiten, bijeenkomsten en conferenties op de agenda die relevant zijn in dit verband. Je leert dan op een natuurlijke manier de nieuwe economie ontdekken. Dit event is hier een voorbeeld van.

Volg ons!

@werkinnetwerken #zdha