WIN feestje tijdens Fete de la Nature

5 september 2021 15.00-18.00 uur

Het is tijd om te oogsten wat we in tien jaar WIN (werken in netwerken) met elkaar hebben gezaaid.

Dat doen we tijdens een gezellige middag in de biologisch dynamische Druivenkwekerij Nieuw Tuinzight van Hilde en Arnold Jansen in Den Hoorn. Een plek die helemaal past in het gedachtengoed van Fête de la Nature en WIN.

Programma:
Inloop vanaf 14.30u
15.00u Opening met een druivenbommetje
16.00u Rondleiding door dit bijzondere familiebedrijf
met aansluitend een borrel met Westlandse hapjes
18.00u Einde

De oogst
In het eerste uur is er gelegenheid om de oogst van tien jaar WIN met elkaar delen. Wellicht kunnen we een herinneringsboom maken van de zaadjes die letterlijk en figuurlijk zijn geplant, zoals we hebben gedaan met de Elfie/Selfie actie tijdens Fête de la Nature 2015. De echte oogst is natuurlijk de geweldige groep smaakmakers die de afgelopen jaren is ontstaan en die elkaar weet te vinden als dat nodig is. Reden voor een feestje.

Uiteraard houden we rekening met de Coronaregels en zit er een limiet aan de groepsgrootte. Daarom is aanmelden verplicht, want vol = vol. Deelname is gratis voor smaakmakers. Anderen betalen EUR 7,50. 

Locatie
Druivenkwekerij Nieuw Tuinzight
Zwethkade Zuid 45 | 2635 CW Den Hoorn

De locatie (midden tussen de kassen) is het beste bereikbaar op de fiets. Kom je met het openbaar vervoer, dan is het vanaf het eindpunt tram 16/17 Dorpskade Wateringen nog een kilometer lopen. Parkeren kan in een weiland ca. honderd meter voor de kwekerij.

Kies je programma

Volg ons!

@werkinnetwerken #zdha