Lunchwebinar Datawijsheid

1e maandag van de maand 12-13.30 uur

In dit gratis webinar laat Paul Bessems van Weconomics zien in welke maatschappelijke transformatie we zitten, welke organisatieproblemen we oplossen en hoe perspectiefverandering, moedig leiderschap, systeemvernieuwing en relevante technologie een belangrijke rol daarin spelen.

Je hoort ook over de rol van de Weconomics professionals, projecten, startups, certified programs en communities of practices.

Andere actuele thema’s zijn:
– Invloed van generatieve AI (zoals ChatGPT)
– Voldoen aan de ESG/CSRD-verplichtingen zonder meer bureacratie
– Organiseren van bestaanszekerheid en nieuwe bestuurscultuur
– Duurzaam oplossen van woning-  en arbeidsmarktproblemen

Je kunt ook de boeken, bijvoorbeeld Datawijsheid, van Paul lezen of deze podcast beluisteren waarin Marco Derksen het verschil uitlegt tussen digitalisering en digitale transformatie.

Paul Bessems is founder van de Weconomics Foundation, consultant en schrijver van diverse boeken over de community economie en een fundamentele andere manier van organiseren.

De Weconomics Foundation is een stichting die zich onder meer sterk maakt voor de ontwikkeling van een data infrastructuur om slimmer met elkaar te kunnen samenwerken. Een infrastructuur die past in het win-win-win gedachtegoed. Samen met WIN Werkt (gedrag) en de Werkvereniging (beleid) vormt Weconomics (techniek) de drie eenheid die nodig is voor structurele verandering van de vastgelopen arbeidsmarkt.

Kies je programma

Volg ons!

@werkinnetwerken #zdha