Datagedreven organiseren – experiencelab

3e maandag van de maand 13.00-17.00 uur

In het experiencelab van Weconomics in Eindhoven draait alles om datagedreven organiseren als hefboom voor de transformatie naar een duurzame, digitale en decentrale toekomst. Weconomics organiseert een duurzame welvaart door het ontwikkelen van ecosystemen en het toepassen van datatechnologie: denk aan internet of things, blockchain, datalogistiek en artificial intelligence. Samen noemen we dit de digitale lopende band.

Programma:

  • datagedreven organiseren vanuit het perspectief van Weconomics
  • datawijsheid met lego: begrijpen wat data zijn, hoe je die kunt organiseren
  • kennismaken met het leerwerkprogramma

 

Lokatie:
High Tech Campus
HTC 10
5656 AE Eindhoven

Paul Bessems is founder van de Weconomics Foundation, consultant en schrijver van diverse boeken over de community economie en een fundamentele andere manier van organiseren.

De Weconomics Foundation is een stichting die zich onder meer sterk maakt voor de ontwikkeling van een data infrastructuur om slimmer met elkaar te kunnen samenwerken. Een infrastructuur die past in het win-win-win gedachtegoed. Samen met WIN Werkt (gedrag) en de Werkvereniging (beleid) vormt Weconomics (techniek) de drie eenheid die nodig is voor structurele verandering van de vastgelopen arbeidsmarkt.

Volg ons!

@werkinnetwerken #zdha