Nat. conferentie circulaire economie

21 februari 2019 van 9.30 uur tot 17.30 uur

Het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat en partners nodigen je van harte uit om deel te nemen aan de eerste jaarlijkse Nationale Conferentie Circulaire Economie. In een circulaire economie bestaat geen afval en worden grondstoffen steeds opnieuw gebruikt. Een uitdaging waar het Rijk, bedrijfsleven en maatschappelijke organisaties samen aan werken én ook mooie stappen in zetten. We bundelen onze krachten om de transitie naar een economie zonder afval verder op te schalen en te versnellen.

Tijdens de conferentie staan netwerken, elkaar inspireren en samen werken aan gezamenlijke uitdagingen centraal. Je neemt deel aan prikkelende en informatieve sessies over de transitieagenda’s biomassa & voedsel, kunststoffen, consumptiegoederen, maakindustrie en bouw en over onderwerpen als wet- en regelgeving, monitoring, circulair ontwerp, gedrag en het Versnellingshuis. Je krijgt te zien wat een circulaire economie kan betekenen voor Nederland tijdens de uitreiking van de Circular Award Business en de Circular Award Public. Dé verkiezing voor innovatieve projecten, producten of ondernemingen die tot de verbeelding spreken.

Je bent getuige van de lancering van het Plastic Pact NL met maatregelen van veel partijen om minder plastic te gebruiken, meer eenmalige plastic producten en verpakkingen te hergebruiken én meer te recyclen. Je werpt een blik op de toekomst van de circulaire economie in 2050 samen met staatssecretaris Stientje van Veldhoven en voorzitter van de Sociaal-Economische Raad Mariëtte Hamer. U kunt gericht netwerken op het inspiratieplein met relevante en innovatieve stands.

Aanmelden!
Voor het bezoeken van de conferentie heb je een ticket nodig. Deze kun je aanvragen door je te registreren. Klik hier om dat direct te doen.

WIN gaat over werken in de context van de nieuwe economie. De nieuwe economie is in ontwikkeling en omvat een breed scala aan onderwerpen en thema’s die van invloed zijn op je werk. Door daar kennis van te nemen bouw je een voorsprong op. Je komt tot nieuwe inzichten en ideeën en je breidt je netwerk uit met waardevolle contacten. 

In de nieuwe economie werk je samen. Daarom plaatsen we belangeloos activiteiten, bijeenkomsten en conferenties op de agenda die relevant zijn in dit verband. Je leert dan op een natuurlijke manier de nieuwe economie ontdekken. Dit event is hier een voorbeeld van.

Fokker Terminal

Locatie:
Fokker Terminal
Binckhorstlaan 249
2516 BB Den Haag

 

Volg ons!

@werkinnetwerken #zdha