Nieuwsbrief OverWIN stopt

3 november 2016

Alle ontwikkelingen delen we vanaf nu op de geheel vernieuwde website. Je kunt je eigen ontwikkeling volgen, leren van praktijkvoorbeelden en activiteiten ondernemen met het oog op de toekomst van je werk. We stoppen met het versturen van de nieuwsbrief OverWIN, omdat we echt een beweging op gang willen brengen.

We zien in de praktijk dat WIN werkt en daar zijn we trots op. De Challengeprijs Innovatief in Werk 2016 is een bekroning op ons werk en een stimulans om vooral met elkaar door te gaan: jong en oud, werkend in loondienst en als zelfstandige. Met elkaar werken we aan de toekomst van ons eigen werk én dragen we bij aan de ontwikkeling van een eigentijdse arbeidsmarkt met werk voor iedereen die wil werken, ongeacht achtergrond, leeftijd en opleiding. De context van waaruit we werken is de nieuwe economie. Idealisme en zakelijkheid gaan daarin hand in hand.

We zijn onafhankelijk en willen dat ook graag blijven
Op basis van drie jaar praktijkervaring hebben we een aanbod samengesteld dat voorziet in de behoefte om natuurlijk te werken én ons in staat stelt de continuïteit te waarborgen. Voor de prijs hoef je het niet te laten. Voor WIN Basis bijvoorbeeld betaal je eenmalig slechts vijftig euro.

We zijn benieuwd waar jij voor kiest!

Als het aanbod niet past, dan horen we heel graag de reden. Daar hebben we wat aan. Het is ook fijn als je mensen in je eigen netwerk attendeert op WIN, want samen bereiken we meer.

Ik hoop je binnenkort te zien bij een van de activiteiten.
Namens het WIN Team

Irmgard Bomers
Initiatiefnemer WIN

Volg ons!

@werkinnetwerken #zdha