Partnership RotterZwam

Gezocht: Marketing Managers die liever doen dan lullen

Denk jij dat duurzaamheid iets is waarmee jouw bedrijf zich kan onderscheiden? Geloof jij dat jullie imago versterkt als je MVO communiceerbaar maakt? Doe jij ook liever aan duurzaamheid dan dat je erover lult? Dan is RotterZwam een interessante partner!

Dit oer-Rotterdamse bedrijf gelooft in een samenleving met gesloten kringlopen, een samenleving die grondstoffen maximaal benut en voedsel lokaal produceert. Daarom kweekt RotterZwam op het koffiedik van Rotterdam paddenstoelen.

Met 6 awards is het bedrijf in het voormalige zwemparadijs Tropicana inmiddels de meest onderscheiden stadslandbouwer van Europa. Eén van die awards is de Marketing Award Rotterdam. Commentaar van de jury:
“RotterZwam is een bruisend voorbeeld, voor Nederland en de wereld, van hergebruik, ondernemerschap, duurzaamheid en economische activiteit. In hun verhaal is Rotterdam de plek waar het allemaal kan gebeuren en daarmee bouwen ze mee aan het imago van de stad.”

Partners
Wij vinden dat het anders kan en daarom zijn we in 2013 begonnen met het kweken van paddenstoelen op koffiedik. Met veel succes, want de vraag naar lokale en duurzame producten neemt toe.

Doe jij met ons mee om Rotterdam nog groener te maken? Laat dan jouw koffiedik door ons ophalen en omzetten in oesterzwammen. Ben jij je bewust van jouw maatschappelijk rol? En de impact die jouw handelen heeft op de stad? Kom dan op donderdag 10 november 2016 van 14 tot 16 uur naar onze bijeenkomst waarin je alles hoort over het partnerschap.

Onze partners delen hun ervaringen en vertellen over de toegevoegde waarde van de samenwerking over de afgelopen jaren. Ben jij van marketing en ga jij over het budget? Dan moet je hier bij zijn. Na afloop proef je uiteraard de Rotterdamse bitterballen van RotterZwam.

Wat levert het op?
Hergebruik van je koffiedik, minder afval, minder vuilniswagens, een schonere lucht in Rotterdam, lokale voedselproductie, bewustwording bij je personeel en heerlijke Rotterdamse bitterballen. Maar ook: exposure via de RotterZwam-kanalen, regelmatige nationale en internationale media-aandacht en kennis over (Rotterdamse) duurzaamheid.

WIN gaat over werken in de context van de nieuwe economie. De nieuwe economie is in ontwikkeling en omvat een breed scala aan onderwerpen en thema’s die van invloed zijn op je werk. Door daar kennis van te nemen bouw je een voorsprong op. Je komt tot nieuwe inzichten en ideeën en je breidt je netwerk uit met waardevolle contacten. 

In de nieuwe economie werk je samen. Daarom plaatsen we belangeloos activiteiten, bijeenkomsten en conferenties op de agenda die relevant zijn in dit verband. Je leert dan op een natuurlijke manier de nieuwe economie ontdekken. Dit event is hier een voorbeeld van.

RotterZwam

Locatie:

RotterZwam

Maasboulevard 100

3063 NS Rotterdam

 

Volg ons!

@werkinnetwerken #zdha