Cirkelbijeenkomst United Economy

25 september in Driebergen

Maak kennis met United Economy en ervaar de kracht van circulair geld!

Over United Economy
Een eerlijke, sociale en duurzame economie is mogelijk! Deze bouwen we in de praktijk door binnen ons netwerk zélf de duurzame economische spelregels te bepalen. United Economy is een coöperatie van Nederlandse bedrijven waar duurzaamheid centraal staat en die met eigen circulair geld zaken doen. Ons onderlinge ruilmiddel, genaamd United, is direct gekoppeld aan echte waarde: goederen en
diensten. De United gaat zonder betalingstermijn en rente razendsnel van hand tot hand. Dit stimuleert de handel binnen ons duurzame bedrijvennetwerk en houdt speculatie buiten de deur.

Kerngegevens
* Snel groeiend netwerk met ruim 60 leden (waaronder: Greenchoice, TriodosBank, Kyotolease, MVO Nederland, Peeze, Odin en Eosta).
* Sectoren: schoonmaak, voeding, advocaten & notarissen, boekhouding, ICT, verpakking, energie, vervoer, bankwezen,    congrescentrum, verzekeringen, gezondheid, opleiding, advies, drukkerij, projectinrichting, coaching, marketing, webdesign, bouwbedrijf,  etc.
* In 2016 gezamenlijke omzet ruim 60.000 Uniteds. In 2017 was dat 280.000 Uniteds. Rekeneenheid:1 United = 1 euro.

Programma
Tijdens het eerste deel van de bijeenkomst stelt gastheer Antropia zich voor.
Vervolgens horen we ervaringen van huidige United Economy-leden en Heidi Leenaarts (initiatiefnemer United Economy) gaat in op vragen als:
* Wat is circulair geld?
* Waarom is het zo’n krachtig transitie-instrument?
* Welke voordelen heeft deelname aan ons netwerk voor bedrijven?
* Hoe werkt het praktisch?

Het tweede deel bestaat uit ‘cirkels bouwen’: de deelnemers leggen onderlinge verbindingen gericht op het zakendoen in Uniteds. Je zult merken dat er meer kan dan je denkt!

Praktische informatie
Meer info: www.unitedeconomy.nl, heidi@unitedeconomy.nl

Antropia

Locatie:
Antropia
Hoofdstraat 8
3972 LA Driebergen-Rijsenburg
Navigeren naar Q-Park P+R Station Driebergen – Zeist op Stationsweg 15B of Oude, Stationsweg 13,

 

WIN gaat over werken in de context van de nieuwe economie. De nieuwe economie is in ontwikkeling en omvat een breed scala aan onderwerpen en thema’s die van invloed zijn op je werk. Door daar kennis van te nemen bouw je een voorsprong op. Je komt tot nieuwe inzichten en ideeën en je breidt je netwerk uit met waardevolle contacten. 

In de nieuwe economie organiseer je werk op een andere manier. Daarom plaatsen we belangeloos activiteiten, bijeenkomsten en conferenties op de agenda die relevant zijn in dit verband. Je leert dan op een natuurlijke manier de nieuwe economie ontdekken. Dit event is hier een voorbeeld van.

Deel dit bericht!

@werkinnetwerken #zdha