ZZP Parade Den Haag

Op donderdag 31 mei 2018 is het weer zover. We organiseren dan de 4e editie van de ZZP Parade: de business-to-business beurs voor Haagse ZZP’ers. Dit jaar wordt het georganiseerd in de New World Campus. Toegang is gratis!

Meld je hieronder aan voor het reserveren van een stand, deelname aan workshops of als bezoeker. Je kunt je inschrijven voor een stand tot en met 27-05-2018. 

Natuurlijk staat zaken doen tijdens de ZZP Parade centraal: met de bezoekende ondernemers en natuurlijk ook tussen de standhouders onderling.

Voor maar € 49,- inclusief lunch (per pesoon/stand) krijg je de mogelijkheid jouw bedrijf te presenteren door middel van een zogenaamde quick-stand. Dit houdt in dat je een presentatiezuil of statafel ter beschikking krijgt met een naamsvermelding van jouw onderneming. Ook heb je de mogelijkheid een roll-up banier te plaatsen met een maximale breedte van 80 cm.

Daarnaast hebben wij tijdens deze dag een aantal leerzame workshops voor jou ingepland, waarmee je zakelijk je voordeel kan doen. Verder kun je er desgewenst ook terecht met al je ondernemersvragen.

—————————————————————————————————————————

Programma: 

08:00 uur – 09:00 uur Interne opbouw
09:00 uur – 10:00 uur Ontvangst exposanten
10:00 uur – 10:15 uur Opening 
10:15 uur – 15:30 uur Beurs
15:30 uur – 16:30 uur Netwerkborrel

WIN gaat over werken in de context van de nieuwe economie. De nieuwe economie is in ontwikkeling en omvat een breed scala aan onderwerpen en thema’s die van invloed zijn op je werk. Door daar kennis van te nemen bouw je een voorsprong op. Je komt tot nieuwe inzichten en ideeën en je breidt je netwerk uit met waardevolle contacten. 

In de nieuwe economie werk je samen. Daarom plaatsen we belangeloos activiteiten, bijeenkomsten en conferenties op de agenda die relevant zijn in dit verband. Je leert dan op een natuurlijke manier de nieuwe economie ontdekken. Dit event is hier een voorbeeld van.

New World Campus

Locatie:
New World Campus
Den Haag

 

Volg ons!

@werkinnetwerken #zdha