Nationale Werkbezoek Dag

10 november 2017

Als Gangmakers van de zeven WIN Werkkringen doen we dit jaar voor het eerst mee en we nodigen iedereen in het WIN-netwerk uit om dit voorbeeld te volgen.

De Werkbezoek Dag is namelijk tegelijk een prima mogelijkheid om met mensen in contact te komen en hen (behalve over  je eigen werk/baan/vacatures) ook te vertellen over de kansen die de nieuwe economie en nieuwe arbeidsmarkt hen kan bieden. En de rol die WIN daarbij kan spelen als je je aansluit.

Over de Werkbezoek Dag

Werknemers van bedrijven en organisaties nodigen op woensdag 22 november werkzoekenden uit voor een bedrijfsbezoek. Dit in het kader van de jaarlijkse Nationale Werkbezoek Dag. Werkzoekenden kunnen op hun beurt aangeven wie ze graag bezoeken voor een bedrijfsbezoek met netwerkgesprek. Het gaat om een informeel netwerkgesprek, dus geen sollicitatie!

De achtergrond? De economie trekt aan en toch zijn er nog steeds grote groepen mensen die moeilijk aan de slag komen of die even in-between-jobs zijn en willen ontdekken welke branche of sector passend is. Het is een manier om te laten zien dat netwerken ook echt werkt. Want door als werkzoekende in gesprek komen met professionals uit overheid of bedrijfsleven of met ZZP-ers, ontstaan vaak onverwachte relevante ontmoetingen.

Wie zich ook wil aanmelden als deelnemende werknemer, kan dat doen via www.werkbezoekdag.nl. Je ontvangt dan vanzelf informatie hoe je in contact komt met eventueel geïnteresseerden.

Twitter via #Werkbezoekdag.

Deel dit bericht!

@werkinnetwerken #zdha