Part-up Event

Part-up organiseert elk kwartaal een evenement rond een bepaald thema. Dit keer gaan ze in op de laatste ontwikkelingen in talentmanagement en HRM. Hoe zorg je voor optimale benutting van talent binnen én buiten je organisatie? Ontdek hoe je het beste multidisciplinaire teams kunt samenstellen. Meld je gratis aan en laat je inspireren!

Door complexere vraagstukken wordt het een kunst om mensen met de juiste kennis en kunde bij elkaar te brengen. Human resource managers beheersen deze kunst als de beste. Maar de werkcultuur en organisatiestructuur is aan het veranderen. Er wordt steeds meer opgave gericht gewerkt, de opgaven worden complexer en de behoefte aan het vinden van de juiste talenten om teams mee samen te stellen wordt steeds groter. Dit vraagt goed inzicht in de resource pool binnen én buiten de organisatie. 

HR management gaat niet meer over bepalen maar om het faciliteren en verbinden van talent. Met het online platform Part-up wordt deze nieuwe kijk in de praktijk gebracht. Talent binnen én buiten de organisatie wordt niet alleen inzichtelijk maar ook bereikbaar. Het werk dat in de opgave gerichte teams wordt uitgevoerd is dankzij het platform transparant en overzichtelijk.  Door Part-up krijg je een voorsprong in het samenstellen van multidisciplinaire teams; geef talent de regie! Je zult ervan versteld staan hoe deze mate van autonomie kan bijdragen aan de individuele ontwikkeling en medewerkerstevredenheid.

Over het event

Dit evenement gaat over de veranderende organisatiestructuur en de manier waarop organisaties de juiste talenten samen stellen om te kunnen voldoen aan de complexe vragen van de klant. We verkennen trends en halen er voorbeelden uit de praktijk bij. Vervolgens gaan we in gesprek over hoe een online platform als Part-up resourcing in jouw organisatie versterkt.

WIN gaat over werken in de context van de nieuwe economie. De nieuwe economie is in ontwikkeling en omvat een breed scala aan onderwerpen en thema’s die van invloed zijn op je werk. Door daar kennis van te nemen bouw je een voorsprong op. Je komt tot nieuwe inzichten en ideeën en je breidt je netwerk uit met waardevolle contacten. 

In de nieuwe economie werk je samen. Daarom plaatsen we belangeloos activiteiten, bijeenkomsten en conferenties op de agenda die relevant zijn in dit verband. Je leert dan op een natuurlijke manier de nieuwe economie ontdekken. Dit event is hier een voorbeeld van.

New Word Campus

Locatie:
New World Campus
Spaarneplein 2, 2515 VK Den Haag

 

Volg ons!

@werkinnetwerken #zdha