Monday Meetup

In een creatieve setting faciliteert Seats2meet een maandelijks event, waarbij ze ondernemers een podium bieden. Daarmee ontstaat elke maand een afwisselend en inspirerend programma van workshops, boekpresentaties, webinairs en inspiratietafels. Tijdens dit open podium krijg je de kans om je kennis te ontwikkelen, elkaar te ontmoeten en je netwerk te onderhouden en uit te breiden.

Op 27 november viert S2M030 haar 10-jarig bestaan met een eigen S2M festival! Vier jij dit feestje met hun mee? Meld je dan uiterlijk 20 november aan!

Programma
14:00   Society 3.0 kickoff door Ronald van den Hoff
15:00   Workshops gekoppeld aan de S2M kernwaarden #connect, #collaborate en #grow
17:00   Door eten, drinken en acts kom je in feestelijke festival sferen.
22:00   Einde

WIN gaat over werken in de context van de nieuwe economie. De nieuwe economie is in ontwikkeling en omvat een breed scala aan onderwerpen en thema’s die van invloed zijn op je werk. Door daar kennis van te nemen bouw je een voorsprong op. Je komt tot nieuwe inzichten en ideeën en je breidt je netwerk uit met waardevolle contacten. 

In de nieuwe economie werk je samen. Daarom plaatsen we belangeloos activiteiten, bijeenkomsten en conferenties op de agenda die relevant zijn in dit verband. Je leert dan op een natuurlijke manier de nieuwe economie ontdekken. Dit event is hier een voorbeeld van.

Seats2Meet Utrecht CS

Locatie:
Seats2Meet
Moreelsepark, 3511 DX Utrecht

Deel dit bericht!

@werkinnetwerken #zdha