Permanent Beta Wonder Wednesday

Heb je sommige mensen uit het Permanent Beta groep al te lang niet gesproken? Ben je nieuw in de groep en wil je snel mensen leren kennen? Of heb je gewoon zin in een leuke avond waar je ook nog iets van opsteekt? Kom dan naar de maandelijkse Wonder Wednesday.

Permament Beta brengt mensen samen om kennis te delen over technologie, wetenschap en kunst. Zij geloven in delen om het delen, niet om te krijgen. Elke laatste woensdagavond van de maand wordt er minimaal één spreker uitgenodigd om op een bepaald domein zijn of haar toekomstvisie te delen voor discussie.

Vanaf 13 uur is er al een host aanwezig, dus kom vooral eerder om samen nieuwe technologie te ontdekken en ervaringen te delen. De lezing(en) starten meestal rond 19uur!

WIN gaat over werken in de context van de nieuwe economie. De nieuwe economie is in ontwikkeling en omvat een breed scala aan onderwerpen en thema’s die van invloed zijn op je werk. Door daar kennis van te nemen bouw je een voorsprong op. Je komt tot nieuwe inzichten en ideeën en je breidt je netwerk uit met waardevolle contacten. 

In de nieuwe economie werk je samen. Daarom plaatsen we belangeloos activiteiten, bijeenkomsten en conferenties op de agenda die relevant zijn in dit verband. Je leert dan op een natuurlijke manier de nieuwe economie ontdekken. Dit event is hier een voorbeeld van.

VondelCS

Locatie:
Vondel CS
Vondelpark 3
Amsterdam

Volg ons!

@werkinnetwerken #zdha