Netwerkbijeenkomst I’M Binck #49

Je bent van harte welkom op de IM BINCK-Netwerkbijeenkomst#49. Deze keer zijn we te gast bij het Teleport Hotel  aan de Binckhorstlaan. De Netwerkbijeenkomst#49  op 16 mei staat in het teken van Cultureel Erfgoed, “Omgang met erfgoed – maar dan anders”. 

Waarom en hoe kunnen we het bestaande meenemen in onze leefomgeving van morgen? Gastsprekers zijn Riemer Knoop en Michiel Schwarz, initiatiefnemers van het project Straatwaarden (Reinwardt Academie AHK) schetsen nieuwe kansen.

Met medewerking van mensen die al bijzondere (erfgoed)projecten in de Binckhorst uitvoeren of daar ideeën voor hebben, zoals Victor de Vries die graag met de klei van de boortunnel IETS wil gaan, Wilma Marijnissen met haar project TERRA MATER en de film ‘Binckhorst’ die zij samen met Marsel Loermans produceert. Mieke Poelsma van jachtwerf SVGT aan de Broekslootkade, en anderen. Monumentenorganisaties hebben de loods van SVGT en kraan als bijzonder en waardevol voor de Binckhorst aangemerkt.

Datum volgende netwerkbijeenkomst: 13 juni thema: slimme technologieën en robotica

WIN gaat over werken in de context van de nieuwe economie. De nieuwe economie is in ontwikkeling en omvat een breed scala aan onderwerpen en thema’s die van invloed zijn op je werk. Door daar kennis van te nemen bouw je een voorsprong op. Je komt tot nieuwe inzichten en ideeën en je breidt je netwerk uit met waardevolle contacten. 

In de nieuwe economie werk je samen. Daarom plaatsen we belangeloos activiteiten, bijeenkomsten en conferenties op de agenda die relevant zijn in dit verband. Je leert dan op een natuurlijke manier de nieuwe economie ontdekken. Dit event is hier een voorbeeld van.

Teleport Hotel

Locatie:
Teleport Hotel
Den Haag

 

Deel dit bericht!

@werkinnetwerken #zdha