Let’s get to Zero – lente event United Ecomomy

10 maart in Driebergen

Maak kennis met United Economy en ervaar de kracht van circulair geld!

Over United Economy
Een eerlijke, sociale en duurzame economie is mogelijk! Deze bouwen we in de praktijk door binnen ons netwerk zélf de duurzame economische spelregels te bepalen. United Economy is een coöperatie van Nederlandse bedrijven waar duurzaamheid centraal staat en die met eigen circulair geld zaken doen. Ons onderlinge ruilmiddel, genaamd United, is direct gekoppeld aan echte waarde: goederen en
diensten. De United gaat zonder betalingstermijn en rente razendsnel van hand tot hand. Dit stimuleert de handel binnen ons duurzame bedrijvennetwerk en houdt speculatie buiten de deur.

Groeipad

Heb jij een plan? Een plan waarin het pad beschreven staat hoe je als organisatie ecologisch en sociaal steeds meer waarde creëert?
Volop inspiratie en actie tijdens ons lente-event:

  • Bert van Son – MUD Jeans international B.V
  • Hans Snel – Happy Planet Professionals
  • Renée van den Heuvel – Duurzame Leverancier

Na de korte presentaties ga je zelf aan de slag. In kleine groepjes ga je met een spreker naar keuze in gesprek. ‘Hoe kan ik dat zelf doen in mijn bedrijf?’ Leer, ervaar, onderzoek en verleg je grenzen. Let’s get to zero!

Op veler verzoek is ook Koos Wagensveld aanwezig op 10 maart.
Optioneel is er na de lunch, de mogelijkheid voor een verdiepend groepsgesprek met Koos. Het onderwerp bepalen we gezamenlijk ter plekke.

Koos Wagensveld is lector Financial Control en tevens universitair docent Accounting & Control. Zijn expertise is duurzaam performance management zoals duurzaamheid tonen in je  jaarverslag, true pricing en meervoudige waardecreatie.

Iedereen is welkom
Iedereen is welkom op het lente-event van 10 maart. Voor United Economy-partners is deelname kosteloos, inclusief een introducé. Voor niet-leden zijn de deelnamekosten €75,- ex btw.

Optioneel: lunch 
Iedereen die wil kan op eigen kosten gebruik maken van een heerlijke lunch in het restaurant van Antropia. Kosten van de lunch zijn € 19,50 p.p. De bijdrage wordt achteraf (in Uniteds) aan je doorgefactureerd. Als je mee wilt lunchen is aanmelden een must!

Antropia

Locatie:
Antropia
Hoofdstraat 8
3972 LA Driebergen-Rijsenburg
Navigeren naar Q-Park P+R Station Driebergen – Zeist op Stationsweg 15B of Oude, Stationsweg 13,

 

 

WIN gaat over werken in de context van de nieuwe economie. De nieuwe economie is in ontwikkeling en omvat een breed scala aan onderwerpen en thema’s die van invloed zijn op je werk. Door daar kennis van te nemen bouw je een voorsprong op. Je komt tot nieuwe inzichten en ideeën en je breidt je netwerk uit met waardevolle contacten. 

In de nieuwe economie organiseer je werk op een andere manier. Daarom plaatsen we belangeloos activiteiten, bijeenkomsten en conferenties op de agenda die relevant zijn in dit verband. Je leert dan op een natuurlijke manier de nieuwe economie ontdekken. Dit event is hier een voorbeeld van.

Volg ons!

@werkinnetwerken #zdha