Zelforganisatie, hoe zet jij het in?

Minder vergaderen, minder reizen en slimmer communiceren! We starten met een serie webinars over zelf-organiseren. Tijdens de Webinars van Part-up kun je in gesprek gaan met Part-up of onze gastsprekers over zelforganisatie. Wat is het nou eigenlijk, en hoe pas je het praktisch toe in jouw organisatie?

28 november 11:00
Live Part-up Webinar: Zelforganisatie, hoe zet jij het in?
Part-up founder Laurens Waling geeft een introductie en een overzicht van de mogelijkheden van zelforganisatie. Schrijf je in voor deze eerste webinar. Welke vraag wil jij beantwoord hebben?

WIN gaat over werken in de context van de nieuwe economie. De nieuwe economie is in ontwikkeling en omvat een breed scala aan onderwerpen en thema’s die van invloed zijn op je werk. Door daar kennis van te nemen bouw je een voorsprong op. Je komt tot nieuwe inzichten en ideeën en je breidt je netwerk uit met waardevolle contacten. 

In de nieuwe economie werk je samen. Daarom plaatsen we belangeloos activiteiten, bijeenkomsten en conferenties op de agenda die relevant zijn in dit verband. Je leert dan op een natuurlijke manier de nieuwe economie ontdekken. Dit event is hier een voorbeeld van.

Deel dit bericht!

@werkinnetwerken #zdha