Workshop Durf te leiden

Wat valt je op als je aan een inspirerende leider of collega denkt? Wat maakt dat die persoon jou inspireert? En wat kun je doen om zelf een inspiratie te zijn voor anderen?

Ga op de ontdekkingsreis naar jouw eigen inspirerende kwaliteiten. Kijk in de spiegel die je krijgt voorhouden en oefen met elkaar hoe je kunt inspireren door jezelf te zijn.
Let op: om écht in de spiegel te kijken heb je moed nodig. Je krijgt hulp, je hoeft het niet alleen te doen, en het is niet gemakkelijk. Durf jij het aan?
Tanya Bakker (ondernemer oprichter van 3Penguins), Robert van Lieshout (Agile coach en oprichter van Pragmaticall.leiden deze workshop.

Parktheater

Locatie:
Parktheater
Theaterpad 1
5615 EN Eindhoven

 

 

 

WIN gaat over werken in de context van de nieuwe economie. De nieuwe economie is in ontwikkeling en omvat een breed scala aan onderwerpen en thema’s die van invloed zijn op je werk. Door daar kennis van te nemen bouw je een voorsprong op. Je komt tot nieuwe inzichten en ideeën en je breidt je netwerk uit met waardevolle contacten. 

In de nieuwe economie werk je samen. Daarom plaatsen we belangeloos activiteiten, bijeenkomsten en conferenties op de agenda die relevant zijn in dit verband. Je leert dan op een natuurlijke manier de nieuwe economie ontdekken. Dit event is hier een voorbeeld van.

Volg ons!

@werkinnetwerken #zdha