Meet-up ODDC Young Creatives

Een klein team bestaande uit young creatives en smaakmakers heeft een uniek business model ontwikkeld om met een innovatieve werkwijze veel meer te doen met het talent van jonge creatievelingen. De werktitel is Original Dutch Design Community (ODDC).

Op 16 mei is er een Meet-up in The Enriched Office voor iedereen die geïnteresseerd is in of een bijdrage wil leveren aan de ontwikkeling van ODDC. De kick-off vindt plaats tijdens de Dutch Design Week van 21-27 oktober 2017. Een unieke kans om je eigen zichtbaarheid tijdens de Dutch Design Week te vergroten.

Dat kan als:

  • Partner/launching customer
  • Young Creative/launching user
  • Young Creative/projectmedewerker

Tussen 10.00 en 17.00 uur ben je welkom. Er is een doorlopend programma:

  • Presentatie ODDC & The Enriched Office
  • Meet & Greet Young Creatives & Smaakmakers
  • Co-working mogelijkheden

Kom vrijblijvend langs en laat je verrijken. We vertellen je graag over de kansen en mogelijkheden die wij zien om met een innovatieve werkwijze veel meer gebruik te laten maken van het talent van young creatives. Met meerwaarde voor alle betrokkenen. Aan de locatie zal het niet liggen: The Enriched Office, een bijzondere vergaderruimte op Schiphol die het brein prikkelt. Het team is aanwezig en werkt die dag ondertussen gewoon door aan het concept.

Meer informatie over ODDC

Kies je programma

Gebouw The Base/The Enriched Office

Locatie:
The Enriched Office/Gebouw The Base
Evert van de Beekstraat 1 Schiphol

 

Volg ons!

@werkinnetwerken #zdha