Westland Event: modern ondernemerschap

De elfde editie van het Westland Event vindt plaats op vrijdag 4 oktober 2019 bij Royal FloraHolland in Naaldwijk. Dit jaar gaat het over modern ondernemerschap binnen de tuinbouw. Hoe kan maatschappelijk verantwoordelijk ondernemen de reputatie en waarde van een bedrijf versterken? Gaan maatschappelijk verantwoord ondernemen en geld verdienen samen? En wat zijn nieuwe manieren om de consument, die steeds kritischer en mondiger wordt, via social media te verleiden? Deze vragen en onderwerpen komen aan bod tijdens het Westland Event. De praktijk wijst uit dat bedrijven met een (maatschappelijke) missie en visie op de lange termijn financieel succesvoller zijn. Tijdens het Westland Event nemen ondernemers en experts de aanwezigen mee in de mogelijkheden en kansen van dit modern ondernemerschap.

Datum: vrijdag 4 oktober 2019
Tijd: 12.30 uur – 18.30 uur

Programma en aanmelden

De organisatie van het Westland Event ligt in handen van de gemeente Westland. Ook dit jaar is de verwachting dat de belangstelling, net als in voorgaande jaren, groot zal zijn met ruim 600 ondernemers, beleidsmakers en belangenvertegenwoordigers. Als toonaangevende glastuinbouwgemeente wil Westland een platform bieden waarop overheden, ondernemers en het onderwijs elkaar kunnen ontmoeten en kunnen bijpraten over belangrijke ontwikkelingen in de glastuinbouwsector. Het Westland Event voorziet hierin.
Het Westland Event start op 4 oktober om 12.30 uur en eindigt met een vrijdagmiddagborrel.

Bekijk hier het programma.

Flora Holland

Locatie:

Flora Holland
Middelbroekweg
Naaldwijk

 

WIN gaat over werken in de context van de nieuwe economie. In de nieuwe economie gaan welvaart en welzijn hand in hand. De nieuwe economie is in ontwikkeling en omvat een breed scala aan onderwerpen en thema’s die van invloed zijn op je werk. Door daar kennis van te nemen bouw je een voorsprong op. Je komt tot nieuwe inzichten en ideeën en je breidt je netwerk uit met waardevolle contacten. 

In de nieuwe economie werk je samen. Daarom plaatsen we belangeloos activiteiten, bijeenkomsten en conferenties op de agenda die relevant zijn in dit verband. Je leert dan op een natuurlijke manier de nieuwe economie ontdekken. Dit event is hier een voorbeeld van.

Volg ons!

@werkinnetwerken #zdha