Less is more – laatste Ray Andersonlezing

10 oktober in Scherpenzeel

Hoe vaak heb jij in de afgelopen acht jaar de Ray Anderson-lezing bezocht? Behoor je tot de vaste gasten of ben je nog nooit geweest? Hoe dan ook: dit is je allerlaatste kans om de Ray Anderson-lezing bij te wonen!

Blik met ons terug op het Eureka-moment dat de koers van tapijtfabrikant Interface voorgoed veranderde: van olie-intensief bedrijf naar één van de meest duurzame multinationals ter wereld. Aan het stuur oprichter Ray Anderson, wiens destijds radicale inzichten verrassend actueel zijn. Sterker nog: sommige concepten zijn booming in het bedrijfsleven van nu.

Maar we kijken bovenal vooruit, naar de invloed van individu Ray Anderson op de nieuwe economie. Aan de hand van de documentaire ‘So Right, So Smart’ laat de jongste generatie ondernemers zien hoe zijn gedachtegoed is doorontwikkeld. Met de nieuwste innovaties op de thema’s circulariteit, biomimicry en verantwoord leiderschap.

PROGRAMMA

15.30 | Welkom door dagvoorzitter Suze Gehem
15.40 | Eerste fragmenten uit de film ‘So Right, So Smart’ met aansluitende keynotes
16.30 | Pauze
17.00 | Intermezzo
17.10 | Tweede fragmenten uit de film ‘So Right, So Smart’ met aansluitende keynote
17.40 | Wrap-up door dagvoorzitter Suze Gehem
17.45 | Netwerkborrel met live matchmaking door het team van Futureproof.community
18.30 | Einde

Awarehouse Interface

Locatie:
Awarehouse van Interface
Industrielaan 15
Scherpenzeel,

 

 

 

 

Smaakmaker Geanne van Arkel werkt vanaf 2003 bij Interface Europa en heeft zich daar snel ontwikkeld tot duurzaamheidsambassadeur. Sinds 2013 is zij Head of Sustainable Development bij Interface in Europa. Ze werkt aan – sectoroverschrijdende – samenwerkingsverbanden in de circulaire en biobased economie, waarbij haar focus ligt op het creëren van inclusieve circulaire bedrijfsmodellen. Daarbij past ze de principes van biomimicry – het leren van de natuur -, The Natural Step, The Blue Economy toe en integreert ze de doelen van de Sustainable Development Goals. Zij streeft naar het creëren van meerdere waarden. Ze gebruikt haar ervaringen bij Interface als koploper om op vele plaatsen duurzaamheid op de agenda te zetten.

Volg ons!

@werkinnetwerken #zdha