WIN Werksessie Voorburg

Klein is het nieuwe groot

Elke 6 weken is er op vrijdagmiddag van 13.00-14.30 uur in Voorburg een WIN Werksessie waarin je ervaart hoe werken in netwerken werkt.

Iedereen met een open mindset is welkom. We gaan met elkaar aan de slag met een actueel werkgerelateerd onderwerp van een van de deelnemers. Het doel is om iedereen met nieuwe energie en nieuwe inzichten naar huis te laten gaan.

Met elkaar kom je verder

De bijeenkomst wordt begeleid door smaakmakers van de WIN Werkkring, een community of practice die fungeert als proeftuin voor de toekomst van werk. Met elkaar vinden we uit wat wel en niet werkt en ontwikkelen we onszelf als professional in de nieuwe economie. We zeggen niemand hoe het anders moet, maar laten liever zien hoe het anders kan vanuit een winwinwin perspectief dat is beschreven in het boek “Wat een geluk, een lifehack voor je werk’. De lifehack is het resultaat van zeven jaar pionieren in de proeftuin.

En dat is niet duur

Deelname aan de WIN Werk(t)sessie is gratis voor smaakmakers en klanten van Foxtaal. Losse deelname kost EUR 7,50 per keer.

Locatie:

Foxtaal
Fransstraat 16
2274 AX Voorburg

Smaakmaker Marleen Rezaie-Delbeek stelt als directeur van Foxtaal haar locatie beschikbaar voor bijeenkomsten van de WIN Werkkring in Voorburg. Elke 6 weken is er op vrijdagmiddag een bijeenkomst op de Fransstraat 16 in Voorburg. Op deze manier wil ze haar klanten, veelal nieuwkomers in Nederland, stimuleren om op een natuurlijke manier een netwerk op te bouwen. Haar verwachting is dat dit de inburgering vergemakkelijkt.

Volg ons!

@werkinnetwerken #zdha