WIN Werk(t)sessie Utrecht

Elke 3e donderdagavond van de maand een kleinschalige informele bijeenkomst waarin je ervaart hoe werken in netwerken werkt.

Iedereen met een open mindset is welkom. We gaan met elkaar aan de slag met actuele werkgerelateerde onderwerpen die de deelnemers zelf inbrengen. Het doel is om iedereen met nieuwe energie en nieuwe inzichten naar huis te laten gaan.

Met elkaar kom je verder

De bijeenkomst wordt gefaciliteerd door smaakmaker Gerard van Rijnsoever van de WIN Werk(t)kring, een community of practice die fungeert als proeftuin voor de toekomst van werk. Met elkaar vinden we uit wat wel en niet werkt en ontwikkelen we onszelf. We zeggen niemand hoe het anders moet, maar laten liever zien hoe het anders kan vanuit een winwinwin perspectief.

Deelname aan de WIN Werk(t)sessie is gratis voor smaakmakers. Losse deelname kost EUR 7,50 per keer.

De locatie in het centrum van Utrecht is op 10 minuten loopafstand van Utrecht CS.

The 5th

Locatie:

The 5th
Neude 5
Utrecht

Smaakmaker Gerard van Rijnsoever is sinds een aantal jaren gecertificeerd loopbaancoach met een passie voor de betekeniseconomie. Zijn loopbaan in de HRM-sector bracht hem op dit pad en vanuit die ervaring laat hij klanten ervaren hoe ze hun werk persoonlijk en betekenisvoller kunnen maken. De nieuwe economie vraagt om persoonlijke inbreng en betrokkenheid. 

Volg ons!

@werkinnetwerken #zdha