WIN Werk(t)sessie Angst als verdienmodel

Op 25 oktober organiseert smaakmaker Jaap Luikenaar tijdens de Dutch Design Week in Eindhoven een WIN Werk(t)sessie over angst. Hoe vaak laten we ons niet lijden door angst voor vluchtelingen, islam, klimaat, corruptie en misschien ook wel de toekomst van ons werk.

Je gaat een kijkje achter de schermen nemen van de Angstfabriek, een van de interactieve installaties ervaren en in gesprek met Karin Retera, een van de makers. Critical Mass maakt gevoelige thema’s in de samenleving bespreekbaar via exposities, interactieve installaties of via multimediale  presentaties. Op een manier die je echt raakt; door het te ervaren.

Voor de volledige ‘angst-ervaring’ raden we aan om om een regulier ticket te bestellen, dit kan hier. Tijdens de Dutch Design Week is enkel een sneak peek mogelijk. Vanaf 11 november is de Angstfabriek in Den Haag te bezoeken.

 

  • De WIN Werk(t)sessie start om 14:00 uur
  • Verzamelen bij Plugin City op het Ketelhuisplein
  • Duur ongeveer 2 uur incl. bezoek Angstfabriek
  • Maximaal 20 deelnemers
  • Kosten: EUR 7,50 pp, incl. drankje (gratis voor WIN-ers)
  • Tip: combineer het met een bezoek aan de Dutch Design Week

Plug In City,

Locatie:
Plug In City,
Ketelhuisplein, Strijp-S,
Eindhoven

Jaap Luikenaar (1953) woont sinds een aantal jaren in Eindhoven. Zijn hele werkzame leven is hij actief in het communicatievak als schrijver en redacteur. Eerst in dienstverband en nu op projectbasis vanuit zijn eigen bedrijf Leodium. Hij is tevens bestuurslid bij Terres des Hommes Eindhoven en faciliteert WIN Werk(t) Sessies in Eindhoven.

Volg ons!

@werkinnetwerken #zdha