WIN Werk(t)sessie Den Haag

Elke 4e donderdag van de maand in de Haagse Binckhorst

Een kleinschalige informele bijeenkomst waarin je ervaart hoe werken in netwerken werkt. Iedereen met een open mindset is welkom.

We gaan met elkaar aan de slag met actuele werkgerelateerde onderwerpen die de deelnemers zelf inbrengen. Het doel is om iedereen met nieuwe energie en nieuwe inzichten naar huis te laten gaan.

De bijeenkomst wordt gefaciliteerd door smaakmaker Irmgard Bomers van de WIN Werk(t)kring.

Een WIN Werk(t)kring is een open community met ondernemende mensen voor het delen en creëren van werk(ervaring). Het is een community of practice die fungeert als proeftuin voor de toekomst van werk. Met elkaar vinden we uit wat wel en niet werkt en werken we continue aan verbetering. We zeggen niemand hoe het anders moet, maar laten liever zien hoe het anders kan aan de hand van het WIN Werk(t)model.

Met elkaar kom je verder

Deelname aan de WIN Werk(t)sessie is gratis voor smaakmakers (code: Uitnodiging). Losse deelname kost EUR 5 per keer.

Op de locatie is (betaalde) parkeergelegenheid. Bus 26/28 stopt op 5 minuten loopafstand.

 

Caballerofabriek/Unit 18

Locatie:

Caballerofabriek/Unit 18
Saturnusstraat 60
2516 AH Den Haag

Smaakmaker Irmgard Bomers is schrijver, initiatiefnemer van WIN (werken in netwerken) en o.a. bestuurslid van I’M BINCK. In de Caballerofabriek is haar werkplek. Op dit moment schrijft ze o.a. voor de Begraafplaats St. Barbara in de Binckhorst een boek t.g.v. het 100-jarig bestaan in 2020.

Deel dit bericht!

@werkinnetwerken #zdha