WIN Werk(t)sessie Den Haag

Klein is het nieuwe groot

Elke 1e maandag van de maand van 16.00-18.00 uur is er in de Caballerofabriek een werksessie met 3-9 deelnemers waarin je ervaart hoe werken in netwerken werkt. Op een plek waar de toekomst van werk zichtbaar is. Tot nader aankondiging kun je via Zoom deelnemen.

Iedereen met een open mindset is welkom. We gaan met elkaar aan de slag met een actueel werkgerelateerd onderwerp van een van de deelnemers. Het doel is om iedereen met nieuwe energie en nieuwe inzichten naar huis te laten gaan.

Met elkaar kom je verder

De bijeenkomst wordt gefaciliteerd door smaakmaker Irmgard Bomers van de WIN Werk(t)kring, een community of practice die fungeert als proeftuin voor de toekomst van werk. Met elkaar vinden we uit wat wel en niet werkt en ontwikkelen we onszelf als professional in de nieuwe economie. We zeggen niemand hoe het anders moet, maar laten liever zien hoe het anders kan vanuit een winwinwin perspectief dat is beschreven in het boek “Wat een geluk, een lifehack voor je werk’. De lifehack is het resultaat van zeven jaar pionieren in de proeftuin.

En dat is niet duur

Deelname aan de WIN Werk(t)sessie is gratis voor smaakmakers en partners van I’M BINCK. Losse deelname kost EUR 7,50 per keer.

Op de locatie is (betaalde) parkeergelegenheid. Bus 26/28 stopt op 5 minuten loopafstand.

Locatie:

Caballerofabriek/Unit 18
Saturnusstraat 60
2516 AH Den Haag

Smaakmaker Irmgard Bomers is schrijver, initiatiefnemer van WIN (werken in netwerken) en o.a. bestuurslid van I’M BINCK. In de Caballerofabriek is haar werkplek. Op dit moment schrijft ze o.a. voor de Begraafplaats St. Barbara in de Binckhorst een boek t.g.v. het 100-jarig bestaan in 2020.

Kies je programma

Volg ons!

@werkinnetwerken #zdha