WIN Werk(t)sessie Amsterdam

Elke 2e woensdag van de maand in Amsterdam Zuid-Oost – op 8 januari WIN Nieuwjaarsbijeenkomst (thema intuïtie).

Een kleinschalige informele bijeenkomst waarin je ervaart hoe werken in netwerken werkt. Iedereen met een open mindset is welkom.

Vanaf 18.00u is er inloop en gelegenheid om gezamenlijk (voor eigen rekening) een hapje te eten bij Resto Van Harte op dezelfde locatie*. Om 20.00 uur gaan we met elkaar aan de slag met actuele werkgerelateerde onderwerpen die de deelnemers zelf inbrengen. Het doel is om iedereen met nieuwe energie en nieuwe inzichten naar huis te laten gaan.

Met elkaar kom je verder

De bijeenkomst wordt gefaciliteerd door smaakmaker Elisabeth Werter van de WIN Werk(t)kring, een community of practice die fungeert als proeftuin voor de toekomst van werk. Met elkaar vinden we uit wat wel en niet werkt en ontwikkelen we onszelf. We zeggen niemand hoe het anders moet, maar laten liever zien hoe het anders kan vanuit een winwinwin perspectief.

Deelname aan de WIN Werk(t)sessie is gratis voor smaakmakers. Losse deelname kost EUR 7,50 per keer.

De locatie ligt op loopafstand van het metrostation Ganzenhoef (lijn 53). Er is ook voldoende gratis parkeerplaats.

*Mee-eten? Meld je zelf hiervoor apart aan bij RestoVanHarte. Een vers 3-gangenmenu kost slechts € 5. Let op: dit geldt niet voor 8 januari!

 

Buurthuis “De Nachtegaal” (annex Bijlmer Museum)

Locatie:
De Nachtegaal (annex Bijlmer Museum)
Grubbehoeve 38, 1103 GH Amsterdam-Zuidoost.

 

Smaakmaker Elisabeth Werter is fellow bij de Weconomics foundation en internationaal zaken adviseur, mentor en coach. Als EU ambassadeur voor vrouwelijk ondernemerschap stimuleert ze leiderschap. Ze heeft lang in Griekenland gewoond en gewerkt als ondernemer en consultant. Ruim vijf jaar is ze nu terug in Nederland en werkt ze vanuit Amsterdam als businessinnovation coach en adviseur in het sociaal domein voor Radar.

Deel dit bericht!

@werkinnetwerken #zdha