Mini festival Krachtenbundeling in de betekeniseconomie

19 september 16-21 uur

Mini-festival georganiseerd ter gelegenheid van het afscheid van Sandra Barth van Peer!

Programma

16.00 Welkom en introductie

16.10 Peer! Talk: Erik Friedeberg van Manifesto en Schaal van Betekenis

Erik Friedeberg is eigenaar van Manifesto, een accountantskantoor dat niet alleen naar geld kijkt, maar ook naar de intrinsieke waarde. Om dit te kunnen meten, heeft hij met de Stichting Schaal van Betekenis een instrument ontwikkeld om de échte waarde van organisaties te kunnen meten. Dit is één van de eerste presentaties waarin verteld wordt hoe de Schaal van Betekenis eruit gaat zien!

16.25 Peer! Talk: Rianca Evers-den Ouden van Saminc over Samensturing

Rianca Evers-den Ouden heeft een visie en passie voor samensturing. Dit principe heeft zij al bij meerdere organisaties met succes doorgevoerd. Haar boek was niet voor niets genomineerd als management boek van het jaar 2019! Rianca vertelt over het concept met passie, fantastisch dat zij haar verhaal hier wil delen!

16.45 Peer! Talk: Gijs van Bilsen van Pentascope

Gijs van Bilsen, Chief Inspiration Officer van Pentascope zal vertellen van de droom van dit bedrijf: Wereldvrede. Hoe zet je organisatieontwikkeling in in deze tijd van transitie waarin vele organisaties op zoek zijn naar nieuwe organisatievormen en oplossingen voor vraagstukken rond bijvoorbeeld duurzaamheid, participatie, sociaal ondernemerschap en energietransitie. Gijs vertelt op inspirerende en frisse wijze over hoe zij deze droom gaan realiseren.

17.00 Sandra Barth: Krachten bundelen voor de betekeniseconomie

In deze tijd hebben we veel uitdagingen: energietransitie, circulaire economie, polarisatie of de afstand tussen onderwijs en arbeidsmarkt. Deze vraagstukken kun je niet vanuit één organisatie oplossen, daarvoor is de denkkracht van het collectief nodig. Door vraagstukken vanuit verschillende perspectieven te benaderen met de relevante partijen, ontstaan er verrassende en onverwachte oplossingen. Sandra vertelt hoe.

18.00 Maaltijd

19.00 Engbert Breuker – co-productie met Kees Klomp: Het systeem is stuk

Tijdens deze spectaculaire, muzikale presentatie gaan we terug in de tijd en krijgen we een helicopterview naar hoe we hier hebben kunnen komen. Zit op het puntje van je stoel en laat je meeslepen in dit aansprekende verhaal. Na het beleven van deze presentatie kun je niet anders dan aan de slag met de betekeniseconomie!

20.00 Koffie/thee/taart als afsluiter en meet&greet met de sprekers.

21.00 Einde

Peer!

Locatie:

Peer!, een Seats2meet locatie

Maanlander 14a

3824 MP Amersfoort

 

WIN gaat over werken in de context van de nieuwe economie. In de nieuwe economie gaan welvaart en welzijn hand in hand. De nieuwe economie is in ontwikkeling en omvat een breed scala aan onderwerpen en thema’s die van invloed zijn op je werk. Door daar kennis van te nemen bouw je een voorsprong op. Je komt tot nieuwe inzichten en ideeën en je breidt je netwerk uit met waardevolle contacten. 

In de nieuwe economie werk je samen. Daarom plaatsen we belangeloos activiteiten, bijeenkomsten en conferenties op de agenda die relevant zijn in dit verband. Je leert dan op een natuurlijke manier de nieuwe economie ontdekken. Dit event is hier een voorbeeld van.

Volg ons!

@werkinnetwerken #zdha