WIN Werk(t)sessie Amsterdam

Klein is het nieuwe groot

Elke 1e donderdag van de maand van 10.00-12.00 uur in de Grubbenhoeve een werksessie waarin je ervaart hoe werken in netwerken werkt.

Iedereen met een open mindset is welkom. We gaan met elkaar aan de slag met een actueel werk gerelateerd onderwerp van een van de deelnemers. Het doel is om iedereen met nieuwe energie en nieuwe inzichten naar huis te laten gaan.

Met elkaar kom je verder

De bijeenkomst wordt gefaciliteerd door smaakmaker Elisabeth Werter van de WIN Werk(t)kring, een community of practice die fungeert als proeftuin voor de toekomst van werk. Met elkaar vinden we uit wat wel en niet werkt en ontwikkelen we onszelf als professional in de nieuwe economie. We zeggen niemand hoe het anders moet, maar laten liever zien hoe het anders kan vanuit een winwinwin perspectief dat is beschreven in het boek “Wat een geluk, een lifehack voor je werk’. De lifehack is het resultaat van zeven jaar pionieren in de proeftuin.

Op 7 oktober wordt stilgestaan bij het hoofdstuk¬† ‘IK – 3x3 denken en doen’.

En dat is niet duur

Deelname aan de WIN Werk(t)sessie is gratis voor smaakmakers. Losse deelname kost EUR 7,50 per keer.
Je kunt ook online meedoen via Zoom.

De locatie ligt op loopafstand van het metrostation Ganzenhoef (lijn 53). Er is ook voldoende gratis parkeerplaats.

 

Locatie:
De Nachtegaal (annex Bijlmer Museum)
Grubbehoeve 38, 1103 GH Amsterdam-Zuidoost.

 

Smaakmaker Elisabeth Werter is fellow bij de Weconomics foundation en internationaal zaken adviseur, mentor en coach. Als EU ambassadeur voor vrouwelijk ondernemerschap stimuleert ze leiderschap. Ze heeft lang in Griekenland gewoond en gewerkt als ondernemer en consultant. Ruim vijf jaar is ze nu terug in Nederland en werkt ze vanuit Amsterdam als businessinnovation coach en adviseur in het sociaal domein.

Volg ons!

@werkinnetwerken #zdha