Webinar Customers the day after tomorrow

Ken je Steven van Belleghem? Hij is een iemand die je niet mag missen als je de digitale wereld en de impact die het heeft op jouw business wilt begrijpen.

Op 23 november om 19.00u deelt hij in een gratis webinar zijn keynote Customers the day after tomorrow, over de invloed van bots en artificial intelligence. 

Steven is a thought leader on the transformation of customer relationships and the future of marketing. He is an expert in inspiring companies to become true customer-centric organizations in this high speed digital world. Want to know more? Have a look at his website: http://stevenvanbelleghem.com/ or watch the book trailer (click here).

Voor niets gaat de zon op. Wees voorbereid dat hij je ook zal verleiden om zijn nieuwe boek te kopen.

WIN gaat over werken in de context van de nieuwe economie. De nieuwe economie is in ontwikkeling en omvat een breed scala aan onderwerpen en thema’s die van invloed zijn op je werk. Door daar kennis van te nemen bouw je een voorsprong op. Je komt tot nieuwe inzichten en ideeën en je breidt je netwerk uit met waardevolle contacten. 

In de nieuwe economie werk je samen. Daarom plaatsen we belangeloos activiteiten, bijeenkomsten en conferenties op de agenda die relevant zijn in dit verband. Je leert dan op een natuurlijke manier de nieuwe economie ontdekken. Dit event is hier een voorbeeld van.

Kies je programma

Volg ons!

@werkinnetwerken #zdha