Bitcoin Pizzadag Den Haag

Op 18 mei 2018 van 20-23u organiseert #Crypt070 deze bijeenkomst.

Bitcoin is al 8 jaar spraakmakend en opwindend. Een hele explosie van ‘Altcoins’ en ‘Blockchain’ initiatieven zijn het gevolg van deze revolutionaire vinding. Bitcoin heeft eigenschappen van geld, zonder goedkeuring van welke instantie dan ook.

Op 22 mei 2010 kocht een ontwikkelaar 2 pizza’s voor 10,000 (tien duizend) Bitcoin. Dit wordt algemeen als de eerste keer gezien dat Bitcoin voor een commerciële transactie werd gebruikt. De twee pizza’s kostten plm 30 euro’s, 1 Bitcoin had toen dus een waarde van plm 0,3 cent….

#CRYPT070 is voor iedereen die geïnteresseerd is in Bitcoin, Altcoins en blockchains en daar gezellig met anderen over wil praten, van elkaar wil leren en nieuwe vrienden maken. Ook als je je eerste Bitcoin wil kopen is er altijd wel iemand die je op weg wilt helpen!

 

WIN gaat over werken in de context van de nieuwe economie. De nieuwe economie is in ontwikkeling en omvat een breed scala aan onderwerpen en thema’s die van invloed zijn op je werk. Door daar kennis van te nemen bouw je een voorsprong op. Je komt tot nieuwe inzichten en ideeën en je breidt je netwerk uit met waardevolle contacten. 

In de nieuwe economie werk je samen. Daarom plaatsen we belangeloos activiteiten, bijeenkomsten en conferenties op de agenda die relevant zijn in dit verband. Je leert dan op een natuurlijke manier de nieuwe economie ontdekken. Dit event is hier een voorbeeld van.

Een nog te bepalen pizzeria in Den Haag

Locatie:
In een pizzeria (n.t.b.)

 

Deel dit bericht!

@werkinnetwerken #zdha