Waarde(n)vol Ondernemen!; MMU

Waar wil jij om bekend staan?
Wat wil jij uitstralen als ondernemer?
Wat wil jij teweeg brengen met je onderneming?

Ieder mens leeft vanuit zijn eigen waarden en normen. Je leven weerspiegelt wat jij belangrijk vindt. Of je hier nu bewust in kiest en stuurt, of niet. Persoonlijk leiderschap draait om het bewust sturen vanuit een vaste basis van zelfgekozen waarden naar een vooraf bepaald einddoel op een manier die bij jouw kwaliteiten past.

Tijdens deze workshop sta je stil bij de waarden die jouw leven, werken en ondernemen sturen. Samen gaan we zoeken naar de praktische vertaling van deze waarden in je ondernemerschap.
Ontdek en kies welke waarden jij onder je bedrijf legt.

WIN gaat over werken in de context van de nieuwe economie. De nieuwe economie is in ontwikkeling en omvat een breed scala aan onderwerpen en thema’s die van invloed zijn op je werk. Door daar kennis van te nemen bouw je een voorsprong op. Je komt tot nieuwe inzichten en ideeën en je breidt je netwerk uit met waardevolle contacten. 

In de nieuwe economie werk je samen. Daarom plaatsen we belangeloos activiteiten, bijeenkomsten en conferenties op de agenda die relevant zijn in dit verband. Je leert dan op een natuurlijke manier de nieuwe economie ontdekken. Dit event is hier een voorbeeld van.

Seats2meet station Amersfoort

Locatie: Seats2meet station Amersfoort

Volg ons!

@werkinnetwerken #zdha