Week van de Ondernemer

Het compleet vernieuwde programma van de Week van de Ondernemer staat dit jaar in het teken van Building Better Business; ben jij op de beste manier aan het bouwen aan je bedrijf? Kan het slimmer, sneller en hoe doen andere ondernemers dat?

Uit onderzoek blijkt dat 75% van de ondernemers wil of moet vernieuwen. Samen met onze partners hebben wij daarom een inspirerend programma voor je samengesteld om je hierbij te helpen. Je kiest zelf over welke onderwerpen je meer wilt weten.

De dag begint om 9.30 uur met de openingsshow WVDO-BOOTCAMP: SUCCESVOL VERNIEUWEN. Daarna kun je kiezen uit twee inspirerende keynotes van absolute topsprekers. Je programma vul je aan met praktische workshops op het gebied van Strategie, Marketing, Technologie, Team en Financieren. Op de WvdO-Experience staan experts voor je klaar om je persoonlijk te adviseren, zodat je de opgedane inspiratie direct toe kunt passen in jouw bedrijf. Rond 16.00 uur eindigen we met een netwerkborrel.

Programma

The network always wins
Peter Hinssen,
Expert in disruptieve innovaties

Vitale bedrijven presteren beter
Erik Scherder,
Professor Klinische Neuropsychologie

Meer rendement uit marketing
Igor Beuker,
Expert in marketing, media en innovatie

WVDO-Bootcamp: Succesvol vernieuwen
Ruud Hendriks & Patrick de Zeeuw,
Founders van Startupbootcamp

Creëer een winnend team
Ben Tiggelaar,
Gedragswetenschapper

Kansen in de digitale transformatie, denk groot!
Willem Vermeend,
Voormalig minister en internetondernemer

Ondernemen in de nieuwe wereld
Maarten Steinbuch,
Hoogleraar TU Eindhoven

WIN gaat over werken in de context van de nieuwe economie. De nieuwe economie is in ontwikkeling en omvat een breed scala aan onderwerpen en thema’s die van invloed zijn op je werk. Door daar kennis van te nemen bouw je een voorsprong op. Je komt tot nieuwe inzichten en ideeën en je breidt je netwerk uit met waardevolle contacten. 

In de nieuwe economie werk je samen. Daarom plaatsen we belangeloos activiteiten, bijeenkomsten en conferenties op de agenda die relevant zijn in dit verband. Je leert dan op een natuurlijke manier de nieuwe economie ontdekken. Dit event is hier een voorbeeld van.

WVDO Amsterdam

Locatie: Taets, Zaanstad

Volg ons!

@werkinnetwerken #zdha